#przegryw Jak byłem na terapii odwykowej i tłumaczyłem terapeucie że jestem incelem,przegrywem,że są tacy ludzie jak my pokrzywdzeni strasznie przez los i wyrzuceni ze społeczeństwa przez normictwo oraz że #blackpill to prawda i statyczny przegryw popełni samobója to powiedziała że mam ostre urojenia i dawno nie słyszała takich bzdur, oczywiście moja terapeutka 9/10 jeżdząca do pracy Range Rover ( ͡°ʖ̯͡°) its over anon
@legendaYakuzak2115: a co chciałeś usłyszeć, skończyłeś szkołę technik-barman, albo nawet i nie, to co możesz w życiu robić? Nie chciało się #!$%@? uczyć, kształcić, to teraz masz tego efekty. W momencie jak Ty chlałeś na ławeczce, albo przeglądałeś memy na jbzd to normalny człowiek zwiększał swoją wartość na rynku pracy.
@legendaYakuzak2115: już lepiej iść do kościoła, do spowiedzi. Nie dość, że za darmo, to jeszcze jednak wyższa jakość usługi, bo nie świadczona przez jakąś julke
@4mmc-enjoyer: a mógł iść na studia i aplikować razem z 100 innych kandydatów na stanowisko biurowe za najniższą gdzie na staż wymagają doświadczenia XD
@legendaYakuzak2115: Czy ja dobrze rozumiem, że po poznaniu redpilla/blackpilla postanowiłeś, że dobrym pomysłem będzie udanie się do psychologa kobiety? To wyjaśnia dlaczego akurat ty jesteś przegrywem.
terapeutka 9/10 jeżdząca do pracy Range Rover ( ͡°ʖ̯͡°)
@legendaYakuzak2115: gdyby tobie chłopak/mąż/ojciec sponsorował życie do tego stopnia, że mógłbyś sobie siedzieć i udawać terapeutę, to teżbyś takie debilizmy gadał
XDddd, terapia, a zwlaszcza z julkami 9/10 to cope odc. 2137
@legendaYakuzak2115: Czy ja dobrze rozumiem, że po poznaniu redpilla/blackpilla postanowiłeś, że dobrym pomysłem będzie udanie się do psychologa kobiety? To wyjaśnia dlaczego akurat ty jesteś przegrywem.
@legendaYakuzak2115: gdyby tobie chłopak/mąż/ojciec sponsorował życie do tego stopnia, że mógłbyś sobie siedzieć i udawać terapeutę, to teżbyś takie debilizmy gadał