Aktywne Wpisy
puesmanana +103
Czy naprawdę ktoś wierzy, że SUV spalający ponad 20 l benzyny, jest bardziej ekologiczny, niż małe autko, którego norma została sklasyfikowana o stopień niżej w tabeleczce?
A co ze śladem węglowym przy produkcji takiego samochodu?
Przestańcie robić z tego wojnę ideologiczną.
#sct #krakow #motoryzacja
A co ze śladem węglowym przy produkcji takiego samochodu?
Przestańcie robić z tego wojnę ideologiczną.
#sct #krakow #motoryzacja
źródło: 1000028909
Pobierz
sruba_m3 +36
Eh, myślałem że ta cała kobieta nieidealna jest niejako równowagą dla głupoty mentora, ale widać sprany łeb przez social media i wrzucanie zdjęć noworodka motzno xD są siebie warci
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
źródło: image
Pobierz

źródło: 00fe9d1b6e194f2d9ae04388910f8d48
PobierzTak, a o co chodzi?
źródło: duda
Pobierz@trescoronas: A jak dasz im TVP na jeszcze 1,5 roku to masz jak w banku że prezydentem zostanie kolejny pisowiec. To jest problem nie do rozwiązania inaczej niż siłowo. A za 4 lata to pisu może już nie być. Zwykłe skalkulowane ryzyko.
@RudyZibi: Chyba takim zjebom jak ty ciężko zrozumieć, że nie wszystko co ma wątpliwości co do działania nowego rządu jest pisowskie. Ale na tym portalu ostatnio jak nie jesteś w sekcie ośmiogwiazdkowej i nie liżesz rowa wielkiemu Donaldowi to od razu cię zapisują
no, umówmy się że jest trochę więcej zarzutów do Matczaka, a największym imho jest bycie kruchcianym boomerem często oderwanym od rzeczywistości. Nie mniej, w kwestiach politycznych określanie go "symetrystą" [i to pisowca!] - to znaczy, że ten drugi jest bardziej oderwanym od rzeczywistości niż Matczak...