Aktywne Wpisy

2Girls_1Cup +69

zeroR3 +66
Dla mnie najgorszy w tym trailerze jest sam scenariusz. Takie rzeczy, jak mikstury, magia itd. są do przeżycia, natomiast samo to, co dzieje się w trailerze to historia randomowej Mary Sue. Mądra, silna kobieta kontra zabobonni wieśniacy. Ona wie lepiej, ale nikt jej nie chce słuchać, więc uciśniona walczy z zacofanym patriarchatem. Częściowo była to próba wzorowania się na pierwszym trailerze wiedźmina 3, tylko kompletnie pozbawiona emocji jemu towarzyszących. W trailerze Wiedźmina
#samochody #mirekhandlarz #motoryzacja
Komentarz usunięty przez autora
@gandalf_rzulty:
Wygląda w miarę OK. Ale z drugiej strony https://gratka.pl/motoryzacja/bmw-seria-3-iv-e90-e91-e92-e93-bmw-e92-3-0-234-km-lpg/oi/33183195. Za 14 letnie auto 54 900? Chopie weź się zastanów czy to ma sens....
źródło: Bez tytułu
PobierzNa otomoto jest wystawione za 55 700 zł, a nie 54 900, skąd tą liczbę wziąłeś?
Niestety takie są ceny BMW coupe z całkiem dobrym silnikiem i prawie full opcją. Godzę się na to, gdybym chciał coś taniego to zostałbym przy mojej 20 letniej E46.
@Hadoka: zależy mi na zwykłym N52, bo chce z gazem żeby było oszczędnie w miare jak na BMW jako daily, ale też żeby było w miarę świeże, dlatego E46 zostawię pod kocem. Audi odpada, musi być tył napęd, miałem już Audi i nie są to złe auta, ale nie dla mnie.