Wpis z mikrobloga

Mirki,

Czy jest ktoś z Torunia 20+, zna się na samochodach i chciałby troszkę dorobić?

W salonie w Toruniu stoi autko, które mi się podoba a nie chcę jechać 300km.

Chodzi o to żeby ktoś tam pojechał zrobił kilka zdjęć, odpalił samochód i go sprawdził.

Zapłacę za fatygę.

#torun, #mitsubishi, #motoryzacja #damprace #praca
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomaszek00: Mogę z kumplem to zrobić, tylko powiedz gdzie i kiedy. Zrobimy foto/wideo profesjonalne (jak się uprzesz to nawet z powietrza :P) i pogadamy o samochodzie, trochę się tam znamy.
  • Odpowiedz
@skibi @Soyerski @Werbel

Informacja potrzebna na już - najlepiej gdyby ktoś dzisiaj tam pojechał. Potrzebuję obfocony samochód z każdej strony (głównie zarysowania) i w środku (deska rozdzielcza, kierownica, drążek zm biegów, pedały) oraz silnik.

Zależy mi na osobie, która coś trochę się zna na
  • Odpowiedz
@tomaszek00: No to później, jak będę wracać do domu mogę podskoczyć. Koło 17, do 18 mają otwarte. Tak jak powiedziałem, 20 zł za 2 obiady dla mnie i kolegi ;P
  • Odpowiedz
No to później, jak będę wracać do domu mogę podskoczyć. Koło 17, do 18 mają otwarte.

@Werbel: hm..a nie dasz rady wcześniej. Dosyć pilna akcja, bo mam jeszcze rezerwację na podobne auto w KRakowie. Dzwoniłem do tego salonu i pan Miłosz jakiś tam ogarnia temat używanych Lancerów.
  • Odpowiedz
@Seraphiel: hej. Kupiliśmy Lancera:) autko kupione w Katowicach (z Torunia dealer wydzwaniał;)) Samochód sprawuje się bardzo dobrze. A Ty jak stoisz z zakupem? Jak stoisz z quadro czy tam oktokopterem? Biznes się rozwija?
  • Odpowiedz