Aktywne Wpisy

OrzechowyDzem +19
xD
rok 2027 dla stylistyki BMW szykuje się ciekawie...
w komentarzu też tył
źródło: klik
#bmw #bekazmotoryzacji #motoryzacja #samochody
rok 2027 dla stylistyki BMW szykuje się ciekawie...
w komentarzu też tył
źródło: klik
#bmw #bekazmotoryzacji #motoryzacja #samochody

źródło: 462583667_1228526308257520_6455045375967646046_n
Pobierz
Pandzia_art +63
Cześć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widziałam, że bardzo spodobało się wam moje #rozdajo które zrobiłam bo nie mogłam się wykazac rekodzielniczo w #wykopaka więc.. zaszalejmy - drugie rozdajo, drugie pudełeczko. Uznajecie to za bonus świąteczny (。◕‿‿◕。)
Reguły są proste, jak i w poprzednim poście - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do soboty 14.12.24 godz. 20:00 (
Widziałam, że bardzo spodobało się wam moje #rozdajo które zrobiłam bo nie mogłam się wykazac rekodzielniczo w #wykopaka więc.. zaszalejmy - drugie rozdajo, drugie pudełeczko. Uznajecie to za bonus świąteczny (。◕‿‿◕。)
Reguły są proste, jak i w poprzednim poście - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do soboty 14.12.24 godz. 20:00 (

źródło: 1000007960
Pobierz
Poradźcie czy ja przeceniam swoje możliwości co do pensji czy nie.
Skończyłam studia magisterskie na AGH, potem pracowałam kilka lat na stanowiskach związanych z energetyką itd.. Potem wróciłam na swoją uczelnię na doktorat i zajmowałam się generalnie tematyką CSRD, ESG, a także emisji gazów cieplarnianych przedsiębiorstw, raportowania niefinansowego, a także podobnych zagadnień. Jest to temat obecnie na topie. Po doktoracie chciałam zacząć pracować komercyjnie (w trakcie doktoratu robiłam kilka takich opracowań dla znajomych firm inżynieryjnych - więc doświadczenie komercyjne mam).
No i odbijam się od ściany. Ciągle słyszę jak to w korpo dają 10k za excela. A ja nie tylko znam excela. Mam specjalistyczną wiedzę która jest potrzebna np. w firmach konsultingowych. Znam różne programy do modelowania, raportowania itd.. A oprócz tego jeszcze programy związane z projektowaniem energetycznym stricte sprzed doktoratu. W firmach inżynieryjnych także potrzebne są takie umiejętności. Ale nie mogę znaleźć niczego nawet za 10k? Szukam Wrocław, Warszawa, Gdańsk, Kraków. No i myślałam że się uda spokojnie 12k brutto (czy tam b2b) dostać chociaż, skoro nieraz słyszę że takie zarobki to teraz standard. Ale w kilku miejscach jak podałam 12k to się przestali w ogóle odzywać. Jakiekolwiek propozycje to były maks 8k brutto ?????
Doświadczenia sprzed doktoratu mam 5 lat po studiach, takze tez nie jestem bez zadnego doswiadczenia.
#pytanie #pensja #zarobki #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nic dziwnego, że w Polsce nikt nie chce pasożyta co będzie mówił im ile jest warta firma nieużywając wyników finansowych tylko ideologii niebieskich włosów i homoniewiadomo ¯\(ツ)/¯
Skup się bardziej na "prawdziwej robicie", która przynosi firmie zysk, a nie pchanie ideologii tworzącej koszty, a znajdą się
@mirko_anonim: Cały wpis brzmi jakby to była prawda dopóki się nie sprawdzi co to CSRD, ESG.
Jedyny temat, w którym się z nim kategorycznie nie zgadzam to film o narkotykach. On by chciał zakazywać i zostawić jak jest, a ja bym uwolnił wymiar sprawiedliwości od garba jakim jest uganiane się za ludźmi chcącymi innych używek niż "święte" szlugi i a-----l tylko dlatego, że Wróblewski argumentuje to "długą
@mirko_anonim: i Ty w to wierzysz xDD 5k brutto jak dostaniesz to bedzie sukces, nawet w IT dla juniora jak popatrzysz na portale ogłoszeniowe to często przewija się taka stawka i to nie jest nic dziwnego. Za to napisz tutaj, że tyle zarabiasz to powiedzą, że masz zmienić firmę natychmiast bo powinno być 2x więcej, z tym że coś brak