Aktywne Wpisy
miekki_am +439
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
kizalfon +48
Jestem wyczerpany. Jeszcze tydzień takiej pogody a powieszę się w kiblu.
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Co te baby zrobią dla zagraniczniaka to chyba nie ma takiej granicy
Polaku staraj sie, chyba że jesteś Jonh / Jamal / Pajeet to kwiaty Ty dostaniesz xD
p0lki to mem
#szarpankizzyciem #przegryw #logikarozowychpaskow #blackpill
ale typiara nabuzowana ze szczescia, taki stan sie osiaga po lekach czy tak normalnie ludzie maja? xd
@programista30k: przecież ona nie o--------a tych szopek dla faceta (na c--j mu kwiaty?) tylko dla internetowej atencji i poklasku, a przede wszystkim by pokazać innym dziewczynom, że 1) jest zajebista nie to co wy cipy co nic nie robicie dla chłopaków swoich 2) jest zajebista bo ma chłopaka 3) jest zajebista bo ma chłopaka uwaga uwaga ZZA GRANICY.
Kiedy wy się k---a nauczycie kobiet 101
Swoją drogą moja różowa często daje mi kwiatki, nawet teraz przeglądam Mirko obok bukietu ze słoneczników który od niej ostatnio dostałem (ʘ‿ʘ)