Hej, lecę w terminie 8-11 lutego do Lisbony. Wstępnie mam już mapę atrakcji, które chciałbym zobaczyć + Sintrę. Mam jednak pytanie czy wie ktoś na które atrakcje lepiej wybrać bilety online? Dodatkowo też możecie napisać jakieś swoje polecajki dot. miejsc. #portugalia #lizbona #podroze #podrozowanie
@michal-dziadkowiec bardzo fajnie, ale dużo bezdomnych, trochę syfu, ale kamienice przepięknie wyglądają z tymi kafelkami. Nie ma sensu wychodzić na wieże widokowe, bo miasto jest na wzgórzach, więc panoramę miasta można ogarnąć stamtąd.
Byłem w sumie dwa tygodnie, ale głównie się szlajałem bez celu i byłem tylko w oceanarium jeśli chodzi o jakieś miejsca konrektne. Polecam się przejść na Alfamę, bardzo przyjemnie się chodzi po tych wąskich uliczkach i zawsze można
wykopki klaskają uszami na, mówiąc waszym językiem, teatr dla gojów takich jak wy jak trump rzuca jakieś hasła z wojen kulturowych, a prawdziwa twarz tej władzy jest na tym zdjęciu
#portugalia #lizbona #podroze #podrozowanie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ogólnie laź tam gdzie dużo turystów. Na plażę miejska nie warto iść, lepiej pojechać na Caparice.
źródło: temp_file5995705060815040000
PobierzByłem w sumie dwa tygodnie, ale głównie się szlajałem bez celu i byłem tylko w oceanarium jeśli chodzi o jakieś miejsca konrektne. Polecam się przejść na Alfamę, bardzo przyjemnie się chodzi po tych wąskich uliczkach i zawsze można
źródło: temp_file970668029187193131
PobierzEriceira
- Lapoint surf camp ❤️
- Pepe verde ❤️
- Praia foz do Lizandro �