Aktywne Wpisy
Quear +10
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Jak kiedyś będę miał córkę nazwę ją Alessa fajne imie?
ALESSA?
- Fajne imie 11.9% (18)
- Nie wiem 11.3% (17)
- Nie podoba mi się 76.8% (116)
@Lolenson1888: Bo przeciętny poziom muzyki też spadł. Tak ludzie się z tego śmiali ale zobacz co się dzieje teraz - wielu popularnych wykonawców nawet nie umie śpiewać, jadą na autotuneach a piosenki są dosłownie o ruchaniu i ćpaniu albo
@aczutuse: Raczej schudła i zmieniła styl makijażu.
@Lolenson1888: nie, też było g---o
PS. Nikt się tak nie koorwił na teledyskach jak raperzy. Te przebitki na
Ja kiedy usłyszałem ten kawałek byłem w szoku, bo każde słowo brzmiało tak, jak by było odczytem moich ówczesnych myśli i odczuć. Byłem dokładnie w tamtym miejscu, zawieszony w próżni, czekając na odbiór wspólnego mieszkania z partnerką, do czego prowadziła nas bardzo trudna, wyboista droga. Wszystko się rozmywało... w ogóle pierwszy raz usłyszałem to
@PodniebnyMurzyn: miała, bo to co tworzy na nowych płytach to badziew
Ja jestem stary, bardzo dobrze pamiętam tamte czasy i tę muzykę i nie postawiłbym Darii koło wspomnianych zespołów. Nawet nie jest blisko wg mojej skromnej opinii.