Aktywne Wpisy
mam wszystkie pięć filmow z #popek na potwierdzenie wrzucam tu zestawienie screenow jesli kogos kreca takie rzeczy obrzydliwe i chce obejrzec wiecej to zapraszam na priv albo wpiszcie w komentarzu ze chcecie popeka
Pytam z ciekawości, najwyżej kociej mordy dostanę.
Co trzymacie w szafkach nocnych?
Jakieś gacie/skietki czy pierdoły i przydasie
Co trzymacie w szafkach nocnych?
Jakieś gacie/skietki czy pierdoły i przydasie
Taka rozkmina mnie złapała. Skoro by być szczęśliwym potrzebujemy serotoniny i dopaminy a ludzie którzy mają problemy z ilością tych neuroprzekaźników cierpią na depresję i są smutni- to czy tak naprawdę większosc ludzi jest ciągle na haju, a świat jest tak naprawdę nie do życia?
Czy bez serotoniny i dopaminy widzimy świat takim jakim jest?
@KakaowyTaboret: Otóż to. Odkryłem to kilka lat temu.
Każdy czerpie lub próbuje zaczerpnąć trochę serotoniny w rozmaity sposób. Niektórzy mają pod dostatkiem i żyją właśnie w tej bańce.
@KakaowyTaboret: Chcesz jeszcze zmniejszyć te neuroprzekaźniki odpowiedzialne za dopaminę / serotoninę do zera, aby zobaczyć prawdziwy świat?
@KakaowyTaboret: Zostaje ci ból psychiczny albo fizyczny. I to nie chwilowy. Taki po którym zaczniesz sie zastanawiać - co tu robisz.
@siurasek: w jakim sensie?
Tu nawet nie chodzi o religie.
Niektórzy wierzą w Boga, inni w pieniądze, a jeszcze inni w coś innego. To wszystko doprowadza do dawki serotoniny / dopaminy.
Niestety.
Komentarz usunięty przez autora