Aktywne Wpisy

Sathanas_Gloriam +109
Widzę, że na główną wleciał news o 12-latku, który zginął pędząc na elektrycznej hulajnodze i zaczęły się rozważania co zrobić, żeby poprawić sytuację. Żeby zobrazować skalę absurdu tego, gdzie żyjemy, podam przykład reportażu z Faktów TVN właśnie o wypadkach nieletnich na takich hulajnogach.
Otóż wyobraźcie sobie, że DWUKROTNIE wyemitowano praktycznie identyczny materiał i jako rozwiązanie problemu podano wprowadzenie nakazu jazdy w kaskach. TAK, TYLKO TO.
Nie było ani słowa o wpajaniu dzieciakom bezpiecznej
Otóż wyobraźcie sobie, że DWUKROTNIE wyemitowano praktycznie identyczny materiał i jako rozwiązanie problemu podano wprowadzenie nakazu jazdy w kaskach. TAK, TYLKO TO.
Nie było ani słowa o wpajaniu dzieciakom bezpiecznej

RitmoXL +89

Ma ktoś pomysł dlaczego nie mogę grać w 120hz na wyższej rozdzielczości niż ta ze screena ?
Po ustawieniach nvidii wnioskuje, że spokojnie powinno działać nawet na 1440x900, w poprzednim csie działało :(
źródło: cs1
Pobierzźródło: nvidia
Pobierz@mOzdzierz: Jest do wyboru - 1440x900 w CS2, ale czy działa to nie wiem, bo gram jak człowiek w 16:9 1920x1080. Zaktualizuj sterowniki.
@mOzdzierz: Jak nadal masz tylko jeden monitor to takim zabiegiem zrobisz sobie przysługę. Mnie już nawet dwa monitory nie starczają. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mOzdzierz: Łooo panie, jak całe życie na jednym to przygotuj się na oświecenie. Ja lata temu doświadczyłem magii dwóch monitorów gdy działałem na laptopie z dodatkowym monitorem i od tamtej pory już innego świata człowiek nie zna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)