Wpis z mikrobloga

#cs2 #csgo #pytanie #gry #pcmasterrace
Ma ktoś pomysł dlaczego nie mogę grać w 120hz na wyższej rozdzielczości niż ta ze screena ?
Po ustawieniach nvidii wnioskuje, że spokojnie powinno działać nawet na 1440x900, w poprzednim csie działało :(
mOzdzierz - #cs2 #csgo #pytanie #gry #pcmasterrace
Ma ktoś pomysł dlaczego nie mogę g...

źródło: cs1

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@O2O2122: No niestety, mój monitor obsługuje 144 hz, ale ma 10 lat i nie ma DP. Dopóki nie kupiłem nowego komputera to śmigałem na 144 hz na pradawnym złączu którego już się nie stosuje
  • Odpowiedz
no cóż staruszek zostanie 2 monitorem

@mOzdzierz: Jak nadal masz tylko jeden monitor to takim zabiegiem zrobisz sobie przysługę. Mnie już nawet dwa monitory nie starczają. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Całe życie człek na jednym jechał to się przyzwyczaił

@mOzdzierz: Łooo panie, jak całe życie na jednym to przygotuj się na oświecenie. Ja lata temu doświadczyłem magii dwóch monitorów gdy działałem na laptopie z dodatkowym monitorem i od tamtej pory już innego świata człowiek nie zna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mOzdzierz: Jak masz monitor 10 lat, to ziomek bez obrazy ale nie pieprz sobie oczu, budę PC możesz mieć ze złota, ale to na ekran gapisz się 10h dziennie... pomyśl.
  • Odpowiedz
  • 0
@O2O2122: Troche mam starodawne podejście i jak coś działa to tego nie wymieniam, uważam że śmiga jak świeżo zakupiony, wtedy topowy model, jedne z pierwszysch 144 od benq, no ale jasne wszystko się zużywa a technologia leci do przodu, decyzje już podjąłem bo wkurzają mnie te 120 hz, szukam nowego
  • Odpowiedz