Aktywne Wpisy
#pracbaza
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Bunch +85
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wystarczy iść pobiegać
13.33 to duzo mniej niz 40
XD który bardzo łatwo przestawić. Aaane tylko, żeby zachować równowagę między ilością snu a praca i życiem
A jak ci nie pasuje taki scenariusz to rozumiem, że się wykształciłeś odpowiednio żeby pracować w normalnych godzinach albo sobie otworzyć jakąś dzialnosc gospodarczą i być sobie samemu szefem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@4-pakZrana: To sobie przestaw zegarek, zeby zamiast 4 pokazało Ci 10 i wstawaj o 10. Bedziesz mial zegarek dopasowany do "indywidualnego rytmu".