Aktywne Wpisy
kseroboy +289
Zwykła historia bez happy endu.
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
rolnik_wykopowy +83
G---o byście zrobili, nawet gdyby was nagle otoczyła chmara 14 latków i zaczęła n---------ć kastetami, pałkami teleskopowymi, maczetami (jednemu typowi odcięli przecież palca xD), gazem po oczach.
Jedna osoba wystarczy, żeby dać komuś kosę pod żebra a potężne wykopki myślą, że w kilka osób dałoby się załatwić patusiarstwo xDD
Powinny tam po prostu wjechać służby.
#poznan #posnania #takaprawda #bekazpodludzi #patologiazmiasta
Patusiarstwo przybija sobie piątki z ochroniarzami xD
To jest kilka "gangów", rozproszonych po danych terenach, jak jeden wejdzie na teren drugiego to organizują n-----------i, jak policja przyjeżdża
Zresztą statystyczne osoby nie sa od tego, żeby dbać o sprawiedliwość i wymierzac kary tylko odpowiednie służby które mają wszystko głęboko w dupie.
Ja nie będę ryzykować życiem ani inni, żeby jeszcze kosę pod zebra dostać
Powodzenia xD
@mrsopelek: Beka z ciebie. Idź, zrób porządek i wtedy cofam słowa. Nie zrobisz tego bo jesteś zastraszoną miękką fają. Po co takie komentarze? Gość ze studiów miał w plecy wbity nóż przez 16 latka, przebite płuco, prawie złamane żebra.