Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: tak, byłem na 18 lvlu wtedy. Nic wielkiego się nie zmieniło. Po prostu ogarnąłem, że ten słynny keks to fajny relaks, przyjemna rzecz, ale w gruncie rzeczy nic wielkiego - nie jest to żadne mistyczne przeżycie.
Postrzeganie #rozowepaski też się zbytnio nie zmieniło bo już wcześniej wiedziałem, że sytuacja na rynku świń jest jaka jest. Natomiast to był moment gdzie zdałem sobie sprawę z tego, że nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): .

Sam jestem tylko rok młodszy niż ty i uważam, że zrobiłem jeden z najlepszych ruchów w moim życiu i też tobie to polecam, nie słuchaj tych osób, że nie warto. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pozdrawiam Z.Szwagier ;)
Jeszcze tylko bym dodał, żeby z góry się nastawić (finansowo)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

Pozdrawiam Z.Szwagier ;)

O kim tutaj mówisz? Na pewno nie znam takiego osobnika. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nigdy nie słyszałem o takiej osobie jak Z. Szwagier, czy to jakaś znana persona z innej dyskusji na Wykopie? To chyba tylko jakiś zbieg okoliczności, że też ma jakąś stałą pannę, prawda?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0

O kim tutaj mówisz? Na pewno nie znam takiego osobnika. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nigdy nie słyszałem o takiej osobie jak Z. Szwagier

To teraz drogi Szwagrze będziemy w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0

Fachowiec, który jeszcze nie odwiedził w tej branży chociażby drugiej panny? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale cieszę się, że mimo początku w tym świecie, już jestem uznawany za fachowca, bardzo to doceniam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W porównaniu do tych, którzy miesiącami a raczej latami się zastanawiają czy w ogóle iść po raz pierwszy, to masz już duże doświadczenie i możesz im doradzać.
Zresztą szybko się
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Widziałem twój nowy wpis, napisałem odpowiedź, że się w pełni zgadzam i wyjaśniłem normalnie przeciwników chodzenia na panny za hajs, na 8000 znaków, bez przekleństw czy wyzwisk i poszło to wszystko do kosza, więc mam apel. Szanowna moderacjo Wykopu lub MirkoAnonima (nie wiem kto za to odpowiada, ale też chyba jakieś inne anonimowe spadły) za co wpis nie został zaakceptowany, jak jakieś słowo jest wbrew regulaminowi to je
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Jednak nie zauważyłem, że kliknął mi się wtedy zły wpis, a więc nie wyświetlił się tam gdzie powinien, na szczęście już jest wszystko w porządku, przepraszam modów za niepotrzebne zamieszanie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

Za dużo tych wpisów piszemy na raz, tutaj już nie piszmy, ogólnie jak się domyślasz zgadzam się ze wszystkim co napisałeś. Szkoda że OP już olał ten wpis i nie zagląda.

No trudno, nie chce to nie. Jak byś OP-ie tego wątku zmienił zdanie i poszedł, to daj znać, pewnie znajdziemy i damy odpowiedź. ( ͡° ͜
  • Odpowiedz