Wpis z mikrobloga

@ojednopiwozadaleko: Obejrzałem twój ostatni filmik, jeżeli o mnie chodzi ten kontent może się sprawdzić, czyli raz w tygodniu robisz podsumowanie tego co się dzieje, nie jestem specjalistą, ale chyba jeszcze powinieneś zostać w szpitalu dłużej, sam wiesz, że jak cię puszczą do tego socjalnego pokoju, to pierwsze co zrobisz, to polecisz po flaszkę a to może się skończyć jeszcze gorzej, w mojej ocenie jeszcze powinieneś się leczyć, żeby w przyszłości
  • Odpowiedz
@telemach20: nie wiem czy pojde odrazu po flaszke nie chce pic... ale boje sie ze jak nie bede mial co robic to zaczne, zwlaszcza ze jak bede na socialu to pracowac nie moge, nie wiem co ze soba zrobie tu umieram z nudow w mieszkaniu socjalnym co ja bede robil... nie wiem co to bedzie i tak juz przerabalem zycie niepotrzebnie sie martwie tylko
  • Odpowiedz
@ojednopiwozadaleko: wg mnie nie dasz rady w ten sposób, Ty jesteś niestety już na takim etapie, że pijesz cały czas albo wcale. Pamiętasz jak się skończyło Twoje ostatnie picie i że przez nie jesteś tam gdzie jesteś. Wg mnie całkowita abstynencja od alko dla huopa.
  • Odpowiedz