Wpis z mikrobloga

@kosmita @cppguy ja jednak wolę ograniczyć się do jak najmniejszej ilości kobiet. Widać po tobie jak duża ilość relacji niszczy Psyche. Cenię sobie jednak ten luz i spokój, nie mając bagażu emocjonalnego
  • Odpowiedz
@kosmita: ja to bym nie mogla tak sie bzikac z facetem co mnie nudzi, nie czuje nic specialnego.

Jak sama przyznała, od kiedy ją rzuciłem dwie dekady temu, zrobiła sobie dobrze w każdy możliwy sposób fantazjując o mnie. Ten poziom p-------a.

Panie, toż to creepy w ch. Jak ją teraz zostawisz to będzie Cie z siekiera ganiac xd
  • Odpowiedz
Stracisz kilku przyjaciół - oduczysz się ufać, po prostu będziesz wiedzieć że wszystko może się wydarzyć, że ludzie stają przed różnymi wyborami i konsekwencje niektórych z nich są przykre dla innych. Takie życie.

@kosmita: Indianie mieli takie określenie "stracić swój cień", oznaczające osobę, której już na niczym nie zależy. Mam nadzieję, że znajdziesz swój cień.
  • Odpowiedz
Miałem niezły ubaw jak moja była żona zbierając na mnie amunicję próbowała podkopać ich zaufanie, badać lojalność itd

@kosmita: Współczuję mordo. Wydaje mi się, że też rozumiem, bo byłem sam w podobnym miejscu. Może nie aż tak mrocznym, ale wystarczajaco.
  • Odpowiedz
@betonowa_klata: hmm.. poprzednia wydawała mi się całkowicie poza moim zasięgiem. Okazało się, że wcale nie. Tu przyciąć, tu skrócić, to zmienić, tam załatać i jest facet jakiego chce. I to nie było takie typowe kobiece zmienianie faceta, którego efektem jest kanapowy nudny pimpuś-kapeć. Zresetowała mi mindset, a w zasadzie sprowokowała, że sam to zrobiłem. I jestem jej za to k------o wdzięczny. Tak było kiedyś. Przerosłem jej wyobrażenia w kilku tematach.
  • Odpowiedz
Spokój, bezpieczeństwo i przyszłość mojego dzieciaka, własne zdrowie. I bycie dobrym dla siebie.

@kosmita: Dla wszystkich mordo. Bo warto to zrobić dla samego siebie. Uwierz w siebie, uwierz w innych. Ludzie są przepiękni i wspaniali, jak się im da szanse, kiedy wyciągnie się do nich dłoń. Niestety większość z nas doświadczyła tyle zła, że ze strachu jest w stanie zrobić coś pomimo siebie. Absolutnie nikogo nie usprawiedliwiam, ani nie tłumaczę.
  • Odpowiedz