Aktywne Wpisy
HeteroseksualnyWlamywacz +1104
Vedar +16
Widzieliście zdjęcie którym zachwyca się cała kobieca społeczność na świecie? Miliony lajków. Nowe zdjęcie reklamujące męską bieliznę Calvin Klein. W roli głównej aktor - co ciekawe przeciętnej urody, 170cm wzrostu. Co wy na to? Jaki blekpyl?
#modameska #ck #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #instagram
#modameska #ck #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #instagram
Większość z was robi to za karę?
W komentarzach dziesiątki dziewczyn pisze ze to prawdziwe
Smutne to
#przegryw #p0lka #blackpill #zwiazki #logikarozowychpaskow
Z tym wskakiwaniem byłbym ostrożny. Za granicą p0lki mają opinię mega łatwych ale niestety kłód
Tak właśnie wyglądają najczęściej te związki, które to "obalają blekpyl".
@mam_spanko: rozumiem, ze przemawia przez ciebie doswiadczenie
@Morritz: na szczęście to już się dzieje, z roku na rok wieczorami na warszawskich bulwarach można spotkać coraz więcej azjatek, nadal za mało, ale trend jest wyraźny
@WyzwolonaPodrozniczka: coraz bardziej nieudolny ten trolling, ale czego się spodziewać po p0lce
A tak na serio to zabawna dyskusja i teorie wykopków na widok filmiku pokazującego że ktoś wchodzi zmęczony do łóżka i chce iść spać po całym dniu
@mam_spanko:
Nie. Tak to wygląda naprawdę.
Faktycznie smutne, tak kaleczyć ojczysty język.
One są tak zj3bane, że odkąd poznałem wiele ciekawych dzieczyn z zachodu to zdałem se sprawe jak polacy mają #!$%@?
@mam_spanko: twoje pytanie zawiera tezę i nie wiem czego się za bardzo spodziewasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kobiety chętnie kłamią, więc zapytaj jakiejś bezpośrednio, to dostaniesz odpowiedź taką, jakiej oczekujesz, czyli że nie, że to hehe tylko takie żarty przecież.
@Notes: no tak bo z każdej strony świata jesteśmy otoczeni mitycznymi krainami gigaczadów, nigdzie indziej nie ma kartoflanych gęb xD
Na bulwarach dawno nie byłem bo już za stary jestem na te oskariade. Ale w okolicy nowego światu/ pawilonów widzę głównie polskie juleczki z egzotycznymi pontoniarzami ¯_(ツ)_/¯
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: nowy świat to rewiry najbardziej zezwierzęconej normikiady, dlatego pontoniarska plaga to już tam standard, ale na bulwarach czy generalnie poza centrum azjatek widać coraz wiecej, choć większość to pewnie erazmuski (nie wiadomo czy zostaną), ew dorastajace juleczki azjatyckich handlarzy z Bakalarskiej itp