Wpis z mikrobloga

a rząd skołuje chętne panie z krajów trzeciego świata

@Morritz: na szczęście to już się dzieje, z roku na rok wieczorami na warszawskich bulwarach można spotkać coraz więcej azjatek, nadal za mało, ale trend jest wyraźny
@lord-nihilus czemu trolling? Bo @WyzwolonaPodrozniczka ma rację? Bo kartoflane gęby Polaków nie są atrakcyjne? Tak samo jak Polacy wolą Ukrainki bo pasztetowej gęby Polek też nie są pociągające…

A tak na serio to zabawna dyskusja i teorie wykopków na widok filmiku pokazującego że ktoś wchodzi zmęczony do łóżka i chce iść spać po całym dniu
@WyzwolonaPodrozniczka: ok wszystko fajnie tylko potem nie wyciągajcie ręki do państwa bo z czarnoskórym dzieckiem nikt was nie dotknie, kwitniecie latami na tinderze/badoo, a na końcu płaczecie po yutubach jak to źle samotnej kobiecie z dzieckiem w polsce :D
Na prawdę to tak wygląda po ślubie drogie panie?

Większość z was robi to za karę?

W komentarzach dziesiątki dziewczyn pisze ze to prawdziwe

@mam_spanko: twoje pytanie zawiera tezę i nie wiem czego się za bardzo spodziewasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kobiety chętnie kłamią, więc zapytaj jakiejś bezpośrednio, to dostaniesz odpowiedź taką, jakiej oczekujesz, czyli że nie, że to hehe tylko takie żarty przecież.
@lord-nihilus

>a rząd skołuje chętne panie z krajów trzeciego świata

@Morritz: na szczęście to już się dzieje, z roku na rok wieczorami na warszawskich bulwarach można spotkać coraz więcej azjatek, nadal za mało, ale trend jest wyraźny

Na bulwarach dawno nie byłem bo już za stary jestem na te oskariade. Ale w okolicy nowego światu/ pawilonów widzę głównie polskie juleczki z egzotycznymi pontoniarzami ¯_(ツ)_/¯
Ale w okolicy nowego światu/ pawilonów widzę głównie polskie juleczki z egzotycznymi pontoniarzami ¯(ツ)

@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: nowy świat to rewiry najbardziej zezwierzęconej normikiady, dlatego pontoniarska plaga to już tam standard, ale na bulwarach czy generalnie poza centrum azjatek widać coraz wiecej, choć większość to pewnie erazmuski (nie wiadomo czy zostaną), ew dorastajace juleczki azjatyckich handlarzy z Bakalarskiej itp
@lord-nihilus Jaką próbkę sobie wybierzesz do obserwacji takie będziesz miał wyniki. Co nie zmienia faktu, że większość imigrantów to mężczyźni. A co do tych azjatyckich handlarzy... Nie wiem jak w Polsce ale w Czechach w których jest bardzo duża mniejszość wietnamska taka azjatka która mieszka już tam od 2-3 pokoleń nawet nie spojrzy na przeciętnego pepika. Jak Czech to tylko przystojny lekarz bo tylko kogoś takiego zaakceptuje jej rodzina.