Aktywne Wpisy

jbiccc +9
Mirki, potrzebuję zimnego prysznica. 9 lat związku, 2 dzieci (7 lat + 6 miesięcy), wyprowadziła się do matki (28 lat), bo poznała 21-letniego gówniarza który nagle jest bardziej godny zaufania ode mnie, bardziej emocjonalnie ją docenia (śmiechłem), nagle też dowiedziałem się że od wielu lat mnie nie kochała i się do mnie zmuszała. Że potrzebuje sama ze sobą zacząć być szczęśliwa i taka była początkowo proza wyprowadzki, że mnie już nie kocha

annlupin +27
jeden dzień misia nie wrzuciłam i już mi suskrajbera ktoś zabrał a co uwas

Bo ślub nie jest czymś naturalnym. Człowiek jest stworzony do życia w komunach, jak prehistoryczni ludzie. Samice zapładnia ten, który może je utrzymac, ale kiedy on poluje, to samice się puszczają i wszyscy są zadowoleni.
@mam_spanko: Dla większosci kobiet porządanie drastycznie spada po jakiś 2-3 latach, stąd im dalej po ślubie tym to porządanie jest mniejsze.
Ja to samo widzę w przypadku moich rodziców. Zero jakiegoś pożądania, wielkie różnice charakteru, ciągłe spięcia
Faceci sobie pracowali i tworzyli społeczność zapewniając bezpieczeństwo i pożywienie, a za to mieli własną żonę i rodzinę. Dlatego część tak chętnie szła również na wojny- najeżdżając bo mogli rabować i gwałcić. ¯\(ツ)/¯ Z kolei obrońcy mieli o
@Durisil: no to jestes super obserwatorem XD
@lord-nihilus Nie, że z beciakiem, po prostu z p0lusem o kartoflanym fejsie i małym fleciku :)))
Komentarz usunięty przez autora
skoro tak to co tam jeszcze robia?