Aktywne Wpisy
wiemjuzteraz +212
Ostatki #ogrodnictwo #uprawiajzwykopem #domowasuszarnia #hobby #papryczki #chilihead #gotujzwykopem #polskiedomy
Serio młode dziewczyny dobrze czują się w łachmanach jak kloszard? Najgłupsza moda jaką widziałem.
#ubierajsiezwykopem
#ubierajsiezwykopem
https://wykop.pl/link/7330793/siec-jest-oburzona-wielomilionowym-slubem-elitarnej-ukrainskiej-prokuratorki - "news" z października btw.
"Artykuły" na tym gównoportalu są puszczane chamsko przez translator z ruskiego na polski, na przykład taki artykuł z dzisiaj:
@Moderacja: po ataku rosji na Ukrainę banowaliście ruskie boty jak leci, jednak obecnie okupują szczyty wykopowego rankingu rozsiewając rosyjską propagandę niczym nieniepokojeni.
#ruskapropaganda #neuropa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
racja, nazywanie ruskich onuc ruskimi onucami to niedobra jest. Trzeba pisać w każdym znalezisku o Ukrainie o widlarzach, "braciach" i UPAinie, to wtedy jest merytoryczna krytyka Ukrainy xD nara ruski apologeto
Jak ja cisnąłem po ruskach lata temu, to tacy jak ty mnie od rusofobow wyzywali. Chorągiewka zwykła z Ciebie.
@Kopyto96: tacy jak ja od 2014 nazywają ruskie onuce ruskimi onucami, odkąd się tak rozpowszechnili po polskim internecie, żeby obrzydzać Ukrainę i zwiększać poparcie dla ruskiej agresji
@ChamskoCytuje: mam wątpliwości, może wesprzesz innym źródłem? Znalazłem tylko oprócz tego coś takiego
@paragonik: Jak dla mnie to mogą wydawać kasę nawet na k---y i k--s, ale niezbyt to odpowiedzialne w momencie gdy zaraz nie bedzie czym walczyć na froncie. Skoro oligarchowie nie chcą walczyć, to mogliby się trochę wykazać i wesprzeć siły zbrojne Ukrainy.