Aktywne Wpisy
Jednym z moich największych marzeń jest żeby zaczęto w końcu łapać patusów z samochodami i skuterami, którzy sobie tak zmodyfikowali tłumiki żeby pierdziały głośniej i nikt nie mógł się normalnie wyspać.
Ciekawe czy jak codziennie będziemy zgłaszali to na mapę zagrożeń to policja zacznie się bardziej przejmować? Z doświadczenia wiem że czasem oznaczanie tam problemów działa: https://mapy.geoportal.gov.pl/iMapLite/KMZBPublic.html
#zalesie #wroclaw
Ciekawe czy jak codziennie będziemy zgłaszali to na mapę zagrożeń to policja zacznie się bardziej przejmować? Z doświadczenia wiem że czasem oznaczanie tam problemów działa: https://mapy.geoportal.gov.pl/iMapLite/KMZBPublic.html
#zalesie #wroclaw
zdenko 0
Co byście wybrali? Wybór pośród aut ze sportową sylwetką, oczekuję też możliwie komfortowej jazdy codziennej oraz fajnie gdyby był mocniejszy silnik:
Audi A3 S-line 1.5 (brakuje kasy na s3)
Golf GTI/GTI clubsport
Cupra formentor nowa widzę 1.5 lub 2.0 diesel, stara 2.0 benzyna 4x4
#motoryzacja #samochody #audi #volkswagen #vw #golfgti #cupra #golf8 #formentor
Audi A3 S-line 1.5 (brakuje kasy na s3)
Golf GTI/GTI clubsport
Cupra formentor nowa widzę 1.5 lub 2.0 diesel, stara 2.0 benzyna 4x4
#motoryzacja #samochody #audi #volkswagen #vw #golfgti #cupra #golf8 #formentor
@Yurakamisa: To w ogóle bardzo znamienne, że najczęstszą opinią Polaków o byciu miłym zagranicą jest zarzut, że to fałszywe xD To wiele o nas mówi.
Można być szczerze miłym dla obcych, serio, wiem, że dla Polaka to praktycznie niewyobrażalne, ale jest to możliwe.
Do tego, zawsze jak wracałem po dłuższej delegacji, to cieszyłem się że jestem na starych śmieciach w naszym polskim #!$%@?łku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie bronię nikomu emigracji, sam pracowałem za
Komentarz usunięty przez autora
@Desire22: nigdy nie bylem w turcji :/
O domu w okolicach Londynu (nawet do 100 mil od Londynu) moglem co najwyzej pomarzyc z racji cen. Do tego dochodza korki, zirytowani ludzie itd.
Przenioslem sie do Newcastle kilka lat temu i zmienilem prace. Polnocny wschod jest... mniejszy. Po industrialnej rewolucji zostal praktycznie zapomniany przez Anglie. Tu czas plynie inaczej, spokojniej, powolniej, jest mniej ludzi wiec i nie ma korkow - choc i to sie z wolna
@Notes: w ciągu ostatnich 3 miesięcy pisałeś coś o swoim życiu w Polsce
@Notes: oczywiście że masz prawo, a ja mam prawo podjąć rękawice i wypunktować co w tym jest nieprawidłowego. Jak napisze, że ziemia jest płaska to każdy musi mi
@Notes: ja mieszkam od 4 lat w najsmętniejszej dzielnicy gdańska i zastanawiam się czy to ma korelację z tym że od 4 lat wlasnie mam doła i nic mnie nie cieszy.
@Desire22: tu cie ponioslo i to srogo :P
to polecam wyjechac na pare tygodni na przyklad do tajlandii to przezyjesz szok kulturowy. i nie w momencie jak wyladujesz tam na lotnisku ale w moemncie jak wrocisz do tego polskiego #!$%@? :)
twoje doswiadczenia z pobytu na biedawakacjach w egipcie czy turcji sa niczym w porownaniu tego jak mozna zmienic nastawienie do wycia po takim wyjezdzie.
i serio.. moze brzmie
@Notes Bo na tym słynnym zachodzie wszyscy uśmiechnięci chodzą xDD
@EvilToy: Dziwne to jest że Polacy uważają że jak ktoś się do nich uśmiecha to jest lepszy. Hiszpanie nie są tak radośni jak to jest w mitach
Komentarz usunięty przez autora
@Desire22: U Brytyjczyków faktycznie jest to do przesady, ale przecież szeroko pojęta zagranica, czy zachód, to nie tylko UK.
@Notes: No tam to sa tak radośni że aż sprzedadzą Ci córke xd ( ͡° ͜ʖ ͡°)