Aktywne Wpisy

#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

@podmaks: jezu tylko nie to, ja już to przerabiałem i niemal wrzodów żołądka od tego dostałem xd
najprawdopodobniej przez nieprawidłowe dawkowanie, ale no naprawdę lepiej te kiszonki, lajtowa dieta, więcej ruchu a nie jakieś wymysły dla konia dobre a nie dla człowieka
Serio
bo gdzieś usłyszałem dosłownie "koń jest taki silny, a on nie je mięsa - ba on tylko jęczmień je" xd
nic mi nie było, żadnej niestrawności - ale po miesiącu czy tam dwóch miałem takie uczucie "ucisku" na żołądku, taka ni to niestrawność ni to zgaga i to nawet na
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91