Aktywne Wpisy
klewerewel +8
#rozowepaski #zwiazki #seks
Bylam w związku z facetem który narzekał ze za rzadko uprawiamy seks i on chcialby częściej. Dla normalnej pary 1 razy w tygodniu to norma. Pracuje cały dzień, wracam do domu o 19, jestem myślami gdzie indziej, jestem skupiona na ważnych rzeczach a seks rozprasza mnie od moich obowiazkow więc nie mam ochoty. Mój były chciał żebym codziennie z nim to robiła... To nie jest normalne. Mezczyzm chcacych zbyt
Bylam w związku z facetem który narzekał ze za rzadko uprawiamy seks i on chcialby częściej. Dla normalnej pary 1 razy w tygodniu to norma. Pracuje cały dzień, wracam do domu o 19, jestem myślami gdzie indziej, jestem skupiona na ważnych rzeczach a seks rozprasza mnie od moich obowiazkow więc nie mam ochoty. Mój były chciał żebym codziennie z nim to robiła... To nie jest normalne. Mezczyzm chcacych zbyt
adrianoX +2
Jaki to typ budowy ciała? Nigdy nie ćwiczyłem, ale myślę, że mam chyba jakieś predyspozycje do budowy ciała i marnuje tylko szasnę. Od czego zacząć mirki?
79kg 172cm
#silownia #cwiczenia #mirkokoksy
79kg 172cm
#silownia #cwiczenia #mirkokoksy
#bekazpisu #polityka
Duda mógłby zrobić jeszcze większą inbę i zaprosić ich na TERAZ i ich zameldować w pałacu prezydenckim :)
O takie właśnie tortury dla PiSowców mi chodziło ( ͡º ͜ʖ͡º) Wisienką na tym torcie jest, że to ostateczne upokorzenie funduje im ich własny człowiek XD
A kiedy dacie?
W środę, za 2 lata.
@markhausen: przy Dudzie byłoby jeszcze lepsze