Wpis z mikrobloga

  • 0
@DD2137: po prostu ciasto, odpowiednio robione oczywiście. A piekę na zwykłej blaszce do pizzy w 250st.C. Jednakże najpierw układam ciasto na blaszce i podpiekam lekko w piekarniku samo ciasto z sosem, a potem dopiero kładę resztę składników. Tak sobie radzę z tym, żeby nie było gumowate, tylko w miarę się trzymało :)
  • Odpowiedz
  • 2
@Maldonado: tam są 4g drożdży na 0.5kg mąki jełopie ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Pojedź do włoch np. w okolice Rapallo i opowiadaj im, że nie jedzą pizzy tylko zapiekankę. Kocham takich "znawców" kuchni włoskiej jak Ty :)
Jednak najważniejsze jest to, że była pycha <3

OJEJ PATRZ, CZYŻBY PIZZA Z WŁOSKIEJ RESTAURACJI W JEDNYM Z WIĘKSZYCH WŁOSKICH MIAST, ZE ŚWIETNYMI OPNIAMI WYGLĄDAŁA JAK MOJA? XD No
Zakimar - @Maldonado: tam są 4g drożdży na 0.5kg mąki jełopie ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Pojedź do w...

źródło: rapallo

Pobierz
  • Odpowiedz