Wpis z mikrobloga

Pamiętacie może od początków famemma, jacy influ albo ludzie od freakfightów udzielali się tutaj na tagu? Poza wiadomo Bezim.

#famemma
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gandarth: Na pewno Magical, bo kiedyś wrzuciłem jakiś post dla beki zarzutkę i to później u niego na insta było. Pewna część influ brała/bierze z tego miejsca swoje zdanie żeby publiczna opinia po nich nie jechała jak Nitro czy Takefun. Mahonek mi kiedyś napisał na priv, Przemek Pro mi wpisy lajkował i kilka innych osób.
  • Odpowiedz
@Gandarth: Na pewno Wardęga też tutaj bywa obecny (nie bez przyczyny kiedyś cały tag poleciał oraz wpisy które go punktowały merytorycznie i zgarniały po 120+ co najmniej), Rafonix miał tu kiedyś konto bodajże szybkitomasz się nazywało czy coś takiego. Boxdel mi kiedyś wpis na aferki podkradł i się nie pochwalił, że z wykopu, Konopski używał moich słów odnośnie Kawiaka ''razem ze swoim przygłupim kolegą''.
  • Odpowiedz
@Gandarth: @DestroDevil Federacja @FAMEMMA nadal ma tutaj konto które było prowadzone przez biseksa ale ostatnie wpisy były w 2020. Po części wykop s--------ł komunikację bo co wyszli z pomysłem jak no format „5 pytań od wykopu” to komentarze były z------e pytaniami o hajs vanessy, sugestie żeby w----------i, usunęli konto albo pytania w stylu czy jak kiedyś dzwonili na róże to odebrała Kinga.
Pod wpisami gdzie udzielał się profil
  • Odpowiedz