Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +163
Izunia znowu wyciąga lekcje z tagu, teraz juz zdjęcia nie z ryanairem tylko z LOTem w tle
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
LewCyzud +20
#apple
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
#kosmos #ciekawostki
Zauważyliście że wszystkie zdjęcia Ziemi są płaskie? To chyba niezbity dowód że #plaskaziemia 100% prawda.
Ps. I nie mówcie że są globusy, ich zdjęcie też jest płaskie!
Szach mat!
tak samo jak np. my ignorujemy kolejne mijane mrowisko w lesie i nie zastanawiamy się nad tym co tam słychać w mrówczej społeczności
Wzruszyłem się. Na poważnie.
żeby życie mogło się bardziej rozwinąć potrzeba do tego gwiazdy takiej jak nasze słońce, czyli żółtego karła. takich gwiazd jest 20% w obserwowalnym wszechświecie.
dodatkowo musi powstać planeta podobna do ziemi, czyli podczas formowania się układu słonecznego, dwie już w miarę uformowane planety w strefie od słońca w której może isnieć płynna woda, muszą się zderzyć i to w taki sposób aby powstał księżyc, który wpływa na planetę i przyczynił się do rozwoju życia. potem musi istnieć odpowiednia "pogoda" w kosmosie, które będzie przyczyniała się do zniszczenia ponad 90% życia na planecie aby pobudzać życie do ewolucji i rozwoju itd itd.. takich rzeczy można wymieniać bez końca.. a to wszystko było niezbędne do tego abyśmy powstali my.
Nawet te "głupie" dinozaury, gdyby nie asteroida człowiek by nie powstał, bo one były dominującym gatunkiem na planecie, a ssaki były małe i chowały się po dziurach mając zablkowaną możliwość ewolucji w coś więcej a z gada cywilizacja nie