@Tommy__: jak o tym dziś czytałem to śmiechłem bo kiedyś widywałem te reklamy Baltic pipe i to był taki najoczywistszy scam w tym samym stylu co te "Robert Lewandowski udzielający wywiadu w tv gdzie redaktor zapytał go o pieniądze, a jego odpowiedź zdenerwowała wszystkie banki które stwierdziły że teraz zbankrutują" xD
@Plp_: Niby beka, ale dla jej pokolenia zrozumienie cyfrowych zagrożeń to jak dla przeciętnego wykopka poderwanie jakiejś dziewczyny. Niby wystarczy trochę zaangażowania, ale oceniamy to z zupełnie innej perspektywy
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
źródło: main_24starsze_panie_ci_ko_zrozumie_
Pobierz@Tommy__: jak o tym dziś czytałem to śmiechłem bo kiedyś widywałem te reklamy Baltic pipe i to był taki najoczywistszy scam w tym samym stylu co te "Robert Lewandowski udzielający wywiadu w tv gdzie redaktor zapytał go o pieniądze, a jego odpowiedź zdenerwowała wszystkie banki które stwierdziły że teraz zbankrutują" xD