Aktywne Wpisy
GryzeKisiel +329
Byłem w sklepie i dopadło mnie takie sranie, że zrozumiałem ludzi, którzy potrafią stanąć na środku drogi i strzelić kupsko. Nie sądziłem że uda mi się wrócić do domu. Analizowałem już opcje defekacji w krzakach, a fale przychodziły niczym skurcze porodowe, z każdą minutą odstęp się zmniejszał. Straszne doświadczenie, nie życzę nikomu. Dotrwałem, ale czuję się zniszczony. #srajzwykopem #zalesie
kipowrot +882
Tak się składa, że będąc na Święta w rodzinnym domu, w Strzelcach Opolskich, akurat zepsuła się mojej mamie lodówka. Zadzwoniłem po Pana Henryka, który nie tylko naprawia cały czas pralki, ale i różne sprzęty RTV i AGD. Przyjechał i bez problemu ją na miejscu naprawił. Nie znałem go wcześniej, ale z ciekawości zapytałem się go o reklamę, w której wystąpił prawie 30 lat temu. Powiedział, że to była fajna przygoda i że nagrywane to było w Wawie, w wytwórni filmów fabularnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nostalgia #feels #lata90
@nightmeen: https://www.onet.pl/turystyka/szaryburekpl/pamietacie-reklame-ktora-byla-emitowana-w-tv-w-1997-r-z-panem-henrykiem-ze-strzelec/gttdr9z,30bc1058
@siepan: nie wiem jak z calgonem ale o łaciatym mleku mam info z pierwszej ręki że zespół głowił się głowił jak nazwać mleko, aż po długich naradach któryś z pracowników tak na #!$%@? rzucił "ta i co jeszcze, może nazwijmy je kurdwa łaciate"