Aktywne Wpisy
GryzeKisiel +590
Byłem w sklepie i dopadło mnie takie sranie, że zrozumiałem ludzi, którzy potrafią stanąć na środku drogi i strzelić kupsko. Nie sądziłem że uda mi się wrócić do domu. Analizowałem już opcje defekacji w krzakach, a fale przychodziły niczym skurcze porodowe, z każdą minutą odstęp się zmniejszał. Straszne doświadczenie, nie życzę nikomu. Dotrwałem, ale czuję się zniszczony. #srajzwykopem #zalesie
WielkiNos +201
Lewacy tłumaczą psa, który zagryzł niemowlę w Zgorzelcu.
#zgorzelec #lewackalogika #psiarze #bekazlewactwa #dzieci #wtf ##!$%@?
#zgorzelec #lewackalogika #psiarze #bekazlewactwa #dzieci #wtf ##!$%@?
Najpierw rada mediów narodowych teraz jak czytam jakaś inna kontrowersyjna izba cofa wygaszenie mandatów Kamińskiego i Wąsika.
Jak PiS znowu kiedyś wygra to utworzą nowy sejm narodowy z swoją wieczną kadencja i #!$%@?
#bekazpisu #polityka
@Kantar: Tak tak kolejne urojenia neurokodomitków tak jak mieli utrzymać władzę siłowo xD
@Kantar Taaaa, tak samo jak mieli ogłaszać stan wyjątkowy, by nie zorganizować wyborów, czy nie przekazać władzy w sposób pokojowy i wyprowadzać wojsko na ulicę. Do niektórych teorii politycznych to by świetnie czapeczka foliowa pasowała.
@Blaskun: a nie trzymają teraz władzy? TVP oddać nie chcieli, prezydent wetuje ustawy nowego rządu , sądy wydają wyroki przychylne partyjnym aparatczykom, a to tylko część burdelu. PiS dalej rządzi mimo że jest w opozycji