Aktywne Wpisy
Ostatnio będąc po podwyżkę usłyszałem, że wynagrodzenie minimalne nie ma żadnego wpływu na to by dokonać rewaloryzacji mojej pensji wraz ze wzrostem płacy minimalnej. Jakie jest Wasze zdanie ?
#januszex #pracbaza #januszebiznesu
#januszex #pracbaza #januszebiznesu
Czy według Was pracodawca powinien rewaloryzować pensję wraz ze wzrostem płacy minimalnej?
- Tak 63.8% (67)
- Nie 27.6% (29)
- Nie wiem 8.6% (9)
Kantar +134
Incele!!! Wasze bajki o ścianie kobiet w wieku 30 lat to tylko i wyłącznie obłuda i zazdrość :))) Będąc dojrzałą kobietą zawsze możemy w sobie rozkochać przystojnego arabskiego kochanka, który będzie traktował nas jak królową, nie mamy tutaj żadnych przeszkód :))) Natomiast wy mierzycie się ze ścianą już od momentu poczęcia, bo słabych p0lackich genów się nie oszuka i p0lski manlet zostanie już manletem, los jest zapisany w gwiazdach :))) Wystarczy popatrzeć na mamę Agnieszki Włodarczyk: kobieta aż kwitnie u boku przystojnego, młodego ogiera :))) Tak dziewczyny trzeba żyć a nie marnować czas na wstrętnego i prymitywnego p0lusa. Mierzcie wysoko!!! :)))
https://swiatgwiazd.pl/tylko-u-nas-tak-mama-agnieszki-wlodarczyk-wygladala-na-swoim-slubie-coz-za-oryginalna-kreacja-zdjecia-al-kha-301223
Kobieta po 30tce może znaleźć sobie faceta, ale jeśli nie ma super ciała to znajdzie jakiś odpad z którym nigdy nie stworzy szczęśliwej rodziny
@PakaBaka No jasne, wtedy
ale nie wiem co ty chcesz udowodnić ? ze kobiety skaczą na inne maczugi ? przecież to się działo i 30 lat temu i 20scia... ameryki nie odkryłaś, muszę cię zmartwić.
dodam ze skaczą tez na maczugi Polaków, hindusów i Ukraińców ba nawet Tajów..
komus chcesz zaimponować ? ktoś ci zabrania robić wiatrak z cipy ? jest wolność słowa, każdy może sobie wybrać partnera
@msr99 Niemożliwe, jaki ty nagle tolerancyjny... każdy sobie
@Mamaboss: a Polacy niech walą do Azji na ładne, spolegliwe, uśmiechnięte kobiety a nie parszywe, wypłowiałe, wypierdziane, rozwiązłe #p0lka co śnią o czekoladzie dniami i nocami i szacunku do mężczyzny normalnego, pracowitego mieć nie będą nigdy
Odpad bierze odpada.