Aktywne Wpisy
AIicja +2
Weźcie mi powiedzcie bo już nie mogę #!$%@?:(
Chciałam się nauczyć pisać bezwzrokowo, bo normalnie piszę jak lamerka wskazującymi przede wszystkim, ale są różne mapy ułożenia palców w różnych kursach, no i nie mogę już nie rozumiem po co ludzie tak to skomplikowali
https://agilefingers.com/pl/artykuly/bezwzrokowe-pisanie-ulozenie-palcow
no i tu jest wytlumaczone ze to czy tamto, ale ktore mam wybrac, chce sie nauczyc normalnie pisac a nie ze ktos uznal ze tak bedzie lepiej to
Chciałam się nauczyć pisać bezwzrokowo, bo normalnie piszę jak lamerka wskazującymi przede wszystkim, ale są różne mapy ułożenia palców w różnych kursach, no i nie mogę już nie rozumiem po co ludzie tak to skomplikowali
https://agilefingers.com/pl/artykuly/bezwzrokowe-pisanie-ulozenie-palcow
no i tu jest wytlumaczone ze to czy tamto, ale ktore mam wybrac, chce sie nauczyc normalnie pisac a nie ze ktos uznal ze tak bedzie lepiej to
Który układ ułożenia palców jest poprawny przy pisaniu bezwzrokowym?
- 1 66.7% (22)
- 2 33.3% (11)
dziadeq +136
Rowerowa piątka Mentzena na Nowy Rok:
1. 10 000 km (poprzeczka wysoko, ale do zrealizowania)
2. 10+ imprez MTB, 5+ szosowych (zawsze walka do końca)
3. Więcej jazd w terenie i podnieść umiejętności techniczne
4. Zakup szosy, upgrade górala, crossa zostawić do rekreacji
5. Pojechać na zagraniczną wycieczkę na rower
W Sylwestra miało wpaść 85 km (RZ-RST) i dziś powrót rowerem, jednak zadziałał autosabotaż. Zawsze rano 2-3h zbieram się na rower, jest jakiś problem i potem się zastanawiam, czy jeszcze jechać, a trzeba dzień wcześniej wszystko przygotować, rano szybki posiłek i wio. Tylko różnie bywało z formą, bo na przykład w Sylwestra forma dopisała i dużo mocy w nogach, ale bywa tak, że od rana jestem sztywny i nogi nie podają. Było też wyjątkowo dużo wpadek, bo zostawiałem serwis na ostatnią chwilę i nie miałem zestawów naprawczych.
#rower #postanowienianoworoczne #wygryw
Chłopie, ja zrobiłem 6tyś km przez ostatni rok (i to fullem) i nie spuszczam się nad tym w internecie dodatkowo dopisując jakieś kretyńskie wstawki o polityce nie mające żadnego związku ze sprawą...
"#wygryw" - śmiechłem.
Ja nie chcę tak hardkorowo, wystarczy mi delikatny progres rok do roku :)
@Eborn: Nie, po prostu normalni ludzie już dawno zapomnieli o pandemii i nie dorabiają do tego #!$%@? teorii spiskowych, dziękuje dobranoc
Jeśli robiłeś kilometry po lesie na złość PiSowi, to już wiem czemu planujesz kupić kolarzówkę:
Nienawidzisz całego świata ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Powyższe w odpowiedzi do @ComNapisalNapisalem: @Vaclav @niezbyt_madry @BigDaddyy @meehow97 @Funky__Koval @SanSebastian666 @Pedator @4ntymateria
Ja bardziej piłem do tego, że dziwaczne jest robić sobie dobrze na złość partii politycznej - tu nie ma żadnego powiązania ani sensu.
A z szosą to wiadomka, pedalarze są UWIELBIANI przez dosłownie wszystkich ;)