Wpis z mikrobloga

Podsumowanie roku: 4500 km, 280h, 8 imprez. Rekord to 7500 km w 2020 na złość PiS-owi.

Rowerowa piątka Mentzena na Nowy Rok:
1. 10 000 km (poprzeczka wysoko, ale do zrealizowania)
2. 10+ imprez MTB, 5+ szosowych (zawsze walka do końca)
3. Więcej jazd w terenie i podnieść umiejętności techniczne
4. Zakup szosy, upgrade górala, crossa zostawić do rekreacji
5. Pojechać na zagraniczną wycieczkę na rower

W Sylwestra miało wpaść 85 km (RZ-RST) i dziś powrót rowerem, jednak zadziałał autosabotaż. Zawsze rano 2-3h zbieram się na rower, jest jakiś problem i potem się zastanawiam, czy jeszcze jechać, a trzeba dzień wcześniej wszystko przygotować, rano szybki posiłek i wio. Tylko różnie bywało z formą, bo na przykład w Sylwestra forma dopisała i dużo mocy w nogach, ale bywa tak, że od rana jestem sztywny i nogi nie podają. Było też wyjątkowo dużo wpadek, bo zostawiałem serwis na ostatnią chwilę i nie miałem zestawów naprawczych.

#rower #postanowienianoworoczne #wygryw
Pobierz SendMeAnAngel - Podsumowanie roku: 4500 km, 280h, 8 imprez. Rekord to 7500 km w 2020 ...
źródło: goral
  • 35
@SendMeAnAngel 4500 w zeszłym roku i 10000 plan na ten rok? Chłopie, to przepaść jeśli chodzi o wynik, sam zrobiłem w tym roku 9000 i wiem, że połączenie praca życie i hobby to i tak ekwilibrystyka.
Czy wy naprawdę macie tak słabą pamięć, co się działo w 2020, represje, zatrzymania, zamykanie lasów, nielogiczne zakazy i nakazy, ale obostrzenia nie obowiązywały polityków PiS-u? Rowerzyści podzielili się wtedy na 2 obozy, na tych, co kupili rządową propagandę i na tych, co postawili opór. Ponadto miałem pretensje do rządu za ich politykę w kilku tematach.

Powyższe w odpowiedzi do @ComNapisalNapisalem: @Vaclav @niezbyt_madry @BigDaddyy @meehow97 @Funky__Koval @SanSebastian666 @Pedator @4ntymateria

najlepiej jezdzic
@SendMeAnAngel
Ja bardziej piłem do tego, że dziwaczne jest robić sobie dobrze na złość partii politycznej - tu nie ma żadnego powiązania ani sensu.
A z szosą to wiadomka, pedalarze są UWIELBIANI przez dosłownie wszystkich ;)