Aktywne Wpisy
rybsonk +15
Ostatnio gadałem z kumplem o gierkach i czasach podstawówki i tak mnie naszło, że aż zrobię ankietę. Mireczki, jaka gra jest dla was pierwszą która przychodzi do głowy gdy myślicie o dzieciństwie? Głosujcie w ankiecie:
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
Gra dzieciństwa to:
- GTA V 9.7% (141)
- Fortnite 2.1% (31)
- Minecraft 13.5% (195)
- Roblox 2.8% (40)
- League of Legends 7.2% (104)
- Fallout 4 1.6% (23)
- Skyrim 6.8% (99)
- Inna (napisz w komentarzu jaka) 56.3% (816)
InkedHellcat +209
Kupujesz kartę graficzną za cenę trochę poniżej średniej rynkowej.
- Oferta zakupu z odbiorem osobistym ale masz 550km więc pytasz sprzedawcy czy by nie wysłał.
Sprzedawca konto na allegro ponad 13lat.
Sprzedawca pisze że ok tylko że nie był przygotowany na wysyłkę i ma stare konto podpięte pod payU a śpieszy mu się ze sprzedażą więc prosi o wpłatę na konto.
Sprzedawca wysyła wszelkie dane, robisz przelew i to w sumie na
- Oferta zakupu z odbiorem osobistym ale masz 550km więc pytasz sprzedawcy czy by nie wysłał.
Sprzedawca konto na allegro ponad 13lat.
Sprzedawca pisze że ok tylko że nie był przygotowany na wysyłkę i ma stare konto podpięte pod payU a śpieszy mu się ze sprzedażą więc prosi o wpłatę na konto.
Sprzedawca wysyła wszelkie dane, robisz przelew i to w sumie na
Rowerowa piątka Mentzena na Nowy Rok:
1. 10 000 km (poprzeczka wysoko, ale do zrealizowania)
2. 10+ imprez MTB, 5+ szosowych (zawsze walka do końca)
3. Więcej jazd w terenie i podnieść umiejętności techniczne
4. Zakup szosy, upgrade górala, crossa zostawić do rekreacji
5. Pojechać na zagraniczną wycieczkę na rower
W Sylwestra miało wpaść 85 km (RZ-RST) i dziś powrót rowerem, jednak zadziałał autosabotaż. Zawsze rano 2-3h zbieram się na rower, jest jakiś problem i potem się zastanawiam, czy jeszcze jechać, a trzeba dzień wcześniej wszystko przygotować, rano szybki posiłek i wio. Tylko różnie bywało z formą, bo na przykład w Sylwestra forma dopisała i dużo mocy w nogach, ale bywa tak, że od rana jestem sztywny i nogi nie podają. Było też wyjątkowo dużo wpadek, bo zostawiałem serwis na ostatnią chwilę i nie miałem zestawów naprawczych.
#rower #postanowienianoworoczne #wygryw
Komentarz usunięty przez autora
on nie wie że PIS/PO/SLD/KO to to samo i razem wódzie piją XD
Rok 2020 to rok obostrzeń gdzie nie wolno było w zasadzoe nic robić na powietrzu. Żadnych bezpodstawnych spacerów, wycieczek rowerowych itp. Dlatego autor "na złość pisowi" jeździł wtedy bardzo dużo :)
PS: u mnie też z tego powodu kwiecień 2020 gdy weszły restrykcje jest do dziś najmocniejszym miesiącem na rowerze :D
@SendMeAnAngel: A chociaż PiS dowiedział się o tym?