Wpis z mikrobloga

W 2024 wypada pokonać samego siebie z 2023

2023 w liczbach to 68 wizyt aby przeżucać żeliwo
W komenatzu załaczam staty w jakich godzinach bywało się na siłce.

Chociaż mam do siebie zastrzeżenia z regularnościa w chodzeniu na #silownia w niektórych miesiącach to jestem zadowolony z tego że nie było ,,sezony wakacyjenego"

W Grudniu wpadłem ewidentnie w tzw. rekompozycje nie wiem jak to sie udało ale wpie...lam jak świnia i dalej mieszcze się w kat. średniej.

Teraz wypada coś do Maja przymasować do półciężkiej ale nie wiem czy tyle przeżre. Partie na które będe kładł największy nacisk na masie to Plecy i piorytetowo Klata.

Później Plan jest na redukcje do 01.08.2024r. spalić fat i uwidocznić zębate i waskularyzacje na brzuchu. Do tego będę potrzebował trzymać jaką #dieta

Poza #silownia to pokonać 10.000 km na #rower

Zrobić 1/2 czy 1/4 na IM jak kupie sobie dobre buty do #bieganie. Cel minimum to półmaraton

Coś opórcz kreatyny i ew. jakiegoś białka polecacie z #suplementy , ktoś z tagu #sterydy może dać rade, kiedy jeszcze był bez soku co najlepiej poprawiało regeneracje.

Trochę #chwalesie bo to w sumie najlepsza forma na masie w życiu :)

Wszystkim na #chudnijzwykopem życzę założenia racjonalnych celów zdrowotnych i ich dowiezienia.
Dkaab - W 2024 wypada pokonać samego siebie z 2023

2023 w liczbach to 68 wizyt aby p...

źródło: 20240101_135120

Pobierz
  • 5
@Dkaab no niestety minus to cena ale niekiedy da się trafić na promocję. No i komfort i zdrowie stop i stawów jednak tez ważne, trzeba o to dbać ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jeszcze protip co do zrobienia dystansu półmaratonu - weź udział w zorganizowanym biegu, biegnąc z innymi jest o wiele łatwiej a nutka rywalizacji pomaga przełamywać bariery( ͡º ͜ʖ͡º)