Aktywne Wpisy
WielkiNos +553
Wyobrażacie sobie być małym chłopcem i mieć za matkę taką zakałę, która nie pozwala synowi na najbardziej męskie i pierwotne zajęcia w męskim gronie?
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
Tomahawkkk +120
Ekspert - 5 lat temu
Uwielbiam sobie czytać takie farmazony sprzed lat do kawy xD
#nieruchomosci #kredythipoteczny
Uwielbiam sobie czytać takie farmazony sprzed lat do kawy xD
#nieruchomosci #kredythipoteczny
-schudłem 30kg
-po ~7 latach wyszedłem oficjalnie ze zdiagnozowanej #depresja
-udało mi się pokonać nałóg jarania zioła(5msc kompletny off, w peaku który miał miejsce w zeszłym roku jarałem 100g/msc)
-rzuciłem szlugi(2 msc off, nawet wczorajsze alkoholizowanie nie sprawiło że zachciało mi się jarać więc jestem optymistycznie nastawiony)
-zacząłem bardziej dbać o siebie, ćwiczę od pół roku regularnie na siłowni oraz sporty walki, co też wpłynęło na moją pewność siebie, którą to zaczęły zauważać kobiety i spotykam się z większym zainteresowaniem z ich strony(nie jakoś giga dużym ale jest zdecydowanie progres)
Jeśli zmagacie się z czymś to z całego serca życzę Wam, żeby 2024 był dla Was przełomowy pod tym względem. Dziś mogę powiedzieć że kocham życie i jestem wdzięczny za wszystko co mnie spotkało, zarówno dobrego i złego. Bo nie tak dawno temu realnie myślałem o magiku i takie stwierdzenie byłoby dla mnie abstrakcją.
#feels #chwalesie #nowyrok
@mightyandrzej777: co? to tyle da sie palić?
Nawet paląc codziennie można się zamknąć w 6g miesięcznie, a ten 100g palił.
@r5678: No, jak palisz lufkę dziennie, to tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mightyandrzej777: ( ͡º ͜ʖ͡º)
300/1200=0.25
czyli wychodzi około 25gr za gram
jak pod prądem to uuu...lekką ręką 19kW dziennie. średnia cena
@cor1sto jeśli chodzi o zioło to nie, niemal z dnia na dzień rzuciłem bo to jest tylko kwestia psychy. Jeśli chodzi o szlugi to stopniowo schodziłem, bo jednak nałóg nikotynowy jest nałogiem fizycznym; zaczynałem od przejścia ze zwykłych fajek na e-pety jednorazowe, potem te jednorazówki nikotynowe na beznikotynowe