Aktywne Wpisy

d4wid +147
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Wydaje mi się, że często ludzie mają wyrobioną opinię na dany temat i po prostu ciężko ją zmienić. Niektórzy są szczególnie uparci, nawet jak to nie jest kwestia indywidualna, tylko coś, co da się udowodnić (np. płaskoziemcy).
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma

#apple #applewatch
źródło: IMG_3397
PobierzNie ma.
źródło: IMG_3399
PobierzJak potrzebujesz tego info, to apka "Zones for Training" ma opcję stworzenia "custom workout", gdzie da się ustawić by pokazywało też kroki. Ja mam tam dodane bieganie/chodzenie.
Tylko, że chyba ku temu trzeba wykupić "pro", ale to bodajże 20-30zł jednorazowej opłaty.
Masakra. Przecież to ważna miara w tym treningu XD
z krokami jest jeszcze jedna rzecz jakiej nie rozumiem w Apple, albo rozumiem ale wolałbym by to inaczej wygladało :D że apka Fitness na zegarku pokaże Ci tylko kroki zliczone z zegarka. Jeżeli w ciągu dnia masz też trochę kroków zliczonych z telefonu, to nie zsumuje Ci ich w tym Fintesie. Sumę zobaczysz dopiero w apce Zdrowie. to daje znać, bo przez
Wcześniej miałem Huawei zegarek i telefon Samsunga. Dane z aplikacji obydwu urzędzeń się synchronizowały ¯\(ツ)/¯