Wpis z mikrobloga

@Krafcuu: funkcja dzielenia pojemności ma sporo ograniczeń - poczytaj jeśli bierzesz ja pod uwagę bo wychodzi na to że różnica między jedna strefa a drugą to chyba 20-30 stopni. Jak masz w planach pieczenie pizzy to twoje główne kryterium to max temperatura
od 3 lat jest piekarnik marki Gorenje


@Meursault: Ja od ponad 20 lat mam piekarnik Elektroluxa. Tydzień temu uszczelka z jednej strony się lekko odkleiła, ale dam radę ją sama wymienić. @Krafcuu: Przez 20+ lat ani razu mnie nie zawiódł, a użytkowany jest średnio 2-3x w tygodniu
@Krafcuu Mam electrolux z gotowaniem na parze i termosondą. Nie wkleję linka, bo ten model co mam akurat przekracza odrobinę Twój budżet. Polecam te funkcje parowe, bo łatwo "odgrzać" jedzenie bez utraty smaku, upiec coś z chrupiącą skórką a miękkie w środku czy też można "odświeżyć" chleb.