Aktywne Wpisy
grexo +37
Co drugie auto uszkodzone przez ich ładowanie. Jak budda wyjdzie to się nie wypłacą przez 5 lat, chyba nie mają pojęcia ile kosztuje naprawa takich furek, nawet nie wiedzieli że te samochody mają funkcję podnoszenia podwozia do załadunku xD
#budda
#budda
Lurpak > margaryna > zwykle masło #gotujzwykopem #jedzzwykopem
plusuj to zawołam jak odpiszą/coś z tego będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tvpis #polityka #wykop
@AndrzejTrapper: a czemu miałby wykorzystywać je na "badania"? Ma wykorzystywać na prace badawczo-rozwojowe. W tym zawierają się prace rozwojowe - czyli po polsku development. Wykop się wybroni w każdej rundzie, w IT "R&D" to w 99% "D". Pracowałem w dedykowanym centrum badawczo-rozwojowym, i cokolwiek badawczego tam się działo raz na rok w jednym pokoiku.
Przez samo to zwyczajowe sformułowanie nikt im absolutnie nic nie
@jan-kowalski-nieudany-eksperyment: prawdopodobnie jeden z najmniej celnych zarzutów w historii tego serwisu, imponujące. Nawciągałeś się szczura i cię całkowicie odpięło, innego wyjaśnienia nie ma
No, ale za to pojawiały się piękne reklamy na cały ekran, że aż żałuję, że kiedyś pozwoliłem wykopowi zarabiać na mnie przy wyświetlaniu reklam.
@AndrzejTrapper: a co ty od wczoraj na wykopie siedzisz, że nie wiesz jakie badania tu się przeprowadza?