Wpis z mikrobloga

Którego smoka pokonywałeś pierwszego?

• Lodowego 5.1% (6)
  • Ognistego 12.7% (15)
  • Bagiennego 70.3% (83)
  • Kamiennego 11.9% (14)

Oddanych głosów: 118

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pally: Ja zawsze pokonywałem w kolejności bagienny > ognisty > kamienny > lodowy, bo wydawało mi się, że kamienny jest silniejszy przez większą ilość jaszczuroludzi, przez jaką trzeba się przebić, aby się do niego dostać. Ponadto jego siedziba jest dalej od zamku niż smoka ognistego i jeszcze trzeba pokonać sporo orków przy palisadzie. Dlatego wolałem po bagiennym zabić ognistego.

Zacząłem zabijać smoki w "poprawnej" kolejności gdy miałem buga, że wystarczyło
  • Odpowiedz
@kubinka0505: zwykle wg kolejności jaką ten paladyn na zamku podawał, ale jak za pierwszym razem grałem to zrobiłem inaczej, wtedy na końcu miałem lodowego, przed nim bagiennego, nie pamiętam tylko kolejności 2 pierwszych bo to dawno temu było
  • Odpowiedz
@Corvus_Frugilagus: A to jest akurat nie prawda, wypowiedzi smoków zależą od tego w jakiej kolejności zabijasz smoki. Jeżeli jako ostatniego zabijesz bagiennego, to wtedy on Ci mówi o Dworze Irdorath, nie musi to być lodowy.

Ja sam to odkryłem jak zacząłem zabijać smoki w poprawnej kolejności i wtedy zauważyłem, że teraz ognisty smok mówi mi o warunkach potrzebnych do pokonania jego pana (b--ń, zbroja, 5 towarzyszy), a wcześniej to mówił
  • Odpowiedz