Wpis z mikrobloga

@mirek63479: Udawać, nie udają też co pewien czas o tym krótko wspomną ale oczywiście nie tyle co teraz pierdzielą o świętach. :) Natomiast gdybym oglądał tę niby bardzo religijną pispublikę, to nawet nie wiedziałbym, że jakieś święta dzisiaj są :D
  • Odpowiedz
„Bez użycia ewidentnej formy humoru nie można stworzyć żadnej parodii ekstremizmu czy fundamentalizmu w taki sposób, aby ktoś nie wziął tego za prawdziwy ekstremizm”

No chyba, że ty tak serio z tym stanem wojennym, to wtedy serio znajdź tę patelnię
  • Odpowiedz
@Xerdur: jestem idealnym przykładem, że nie wiecie co się dzieje na wykopie i na innych portalach społecznościowych. Nie potraficie odróżnić sarkazmu od bycia debilami co tylko mnie uświadamia, że nie jesteście z mojej banki więc wasze zdanie mnie obchodzi tyle co zeszło roczny śnieg. Wesołych świąt podróżnicy
  • Odpowiedz
@tomasz-kalucki: operacja specjalna xDDDD Zaraz "Tuskler" będą na paskach pisac, bo nie mogą się świnie pogodzić, że ich wypłaty będą teraz tylko 5 razy większe do wypłat przeciętnego Polaka a nie 10 xDDDDDDDD
  • Odpowiedz