Aktywne Wpisy

ElonMuskKochamCie +247
Teraz człowiek wie dlaczego Platforma obywatelska tak dzielnie walczyła i blokowała te środki z KPO za rządów PISu XDDD co to by była za tragedia gdyby to oni mogli je zdefraudować.
#kpo
#kpo
źródło: Donald_Tusk_2025
Pobierz
hamster151 +6
Podczas robienia powideł trochę śliwki prysnęło na mnie z gara i oparzyło. W miejscu oparzenia wyrósł pęcherz, przebijać czy nie? Glosy oddajemy w komentarzach.
#ankieta #pytaniedoeksperta
#ankieta #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_3959
Pobierz

Mam (głupie) pytanie o zmiany w wersji z okolic 2023 w stosunku do starszych (np 2015) wersji.
1. W starych dawno temu robiłem wiele rzeczy w ten sposób, że robiłem szkic w płaszczyźnie (np XY), a potem, po wyjściu z tego szkicu, gdy potrzebowałem coś "wyciągnąć 3D" to wybierałem wyciągnięcie, "insert curve list" - zaznaczałem interesujące mnie curvy, robiło się wyciągnięcie i super. Ale co najważniejsze - na liście po lewej powstawał obiekt "CurveListNR" który zawsze można było łatwo zedytować (i zmieniało to efekt danego wyciągnięcia), albo ponownie użyć np w innym wyciągnięciu czy operacji. PIC REL.
2. w wersji 2023 - nie ma. Robiąc curvelist (np przy operacji wyciągnięcia 3d) - w każdym wyciagnieciu powstaje niby "wewnętrzna" lista krzywych Curve List1 (zawsze 1, w każdym wyciągnięciu nazywa się tak samo - więc najwyraźniej jest tylko dla tej operacji, nie eksportowana na zewnątrz funkcji) - nie widać jej nijak na liście, nie da się jej edytować, poprawiać ...
źródło: zw2015
Pobierzźródło: zw2013
Pobierz