Aktywne Wpisy

witam12 +493
Chciałeś zwrócić butelki w sklepie do którego masz najbliżej? Nich z tych rzeczy, musisz dymać z worem niezgniecionyh śmieci do sklepu w którym je kupiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
źródło: 1000028038
Pobierz
MG78 +117
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz

to dalsza część tego wpisu
i zarazem kolejny fragment animacji, nad którą siedzę z Różowym Paskiem,
ta część stylistycznie ma być bardziej realistyczna, ale też niepokojąca,
no i techniczne jest to bardziej rotoskopia niż animacja poklatkowa
dajcie znać czy oddaje świąteczny klimat, kiedy biegniesz do domu po ostatniej lekcji xD
jak ktoś życzy sobie być wołanym niech zostawi plusa tu, albo w komentarzu, albo niech napisze bo chyba i tak wołanie na nowym wypoku nie działa..
a kolejny fragment pewnie po nowym roku na moim tagu: #w8jek
#tworczoscwlasna #animacja #polskiemiasta #nostalgia
źródło: coraz blizej swieta
Pobierzzaplusuj jak chcesz być wołany na premierę animacji!
źródło: polskie qotsa
PobierzA powaznie kibicuje Ci (Wam z Rozowym) od pierwszej animacji. Trzymam mocno kciuki!
@WUJEKprzezUzamkniete: według mnie ani trochę, ale i tak fajne
Mega klimat, dasz namiar na jakieś socjale typu Insta?
@WUJEKprzezUzamkniete: NO MAŁO POWIEDZIANE (ಠ‸ಠ)
źródło: 4
Pobierz@OrzechowyDzem xD
@LisekUrwisek windows, photoshop, ebsynth i after effects
@toresh ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚