Aktywne Wpisy

_e_l_o_ +93
kolega z 30 lat doświadczenia w IT, doktoratem, pracą w 3 FAANG, kilkoma udanymi firmami nie może znaleźć roboty jako programista nawet jak oferuje, że to on będzie płacił za możliwość pracowania, it's over... #programista15k #pracait #pracbaza

malypirat +231
nie mogę jak oni razem wyglądają - bardziej jak matka z synem XD

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Siedzę teraz na lotnisku w Dortmundzie, będę leciał do Gdańska i obok mnie siedzi parka Polka+Ciapaty, pewnie na święta do jej rodziny, no i odrazu zaznaczam, że żadnego problemu z tym nie mam.
ALE ONA W OGÓLE NIE GADA PO NIEMIECKU XD
Znaczy klei jakieś tam zdania jak ktoś kto uczy się języka od tygodnia, czasem pomiędzy wstawi polskie słowo albo przekleństwo, ciapaty nic nie ogarnia, ja w sumie też bo jakoś nie mogę przestać ich słuchać xD
Jak można być w związku gdzie jest taka bariera językowa, ja rozumiem ONSa albo FwB nawet ale to ewidentnie związek. Chętnie bym wbił na ich wigilię
#niemcy #rozowepaski #zwiazki #bekazpodludzi
z fartem
Ja rozumiem się r----ć ale brać typa na święta? Laska wygląda jak karynka, więc może ojciec Janusz. To bedzie awkward wigilia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
te co się bawią to okej, ale k---a pakować się w taki związek to xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Taa, bardziej tolerancyjni... Przecież nikt nie powie dupie która chce zaliczyć i puścić dalej, że się nie szanuje, każdy będzie jej przytakiwał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym jakby byli bardziej tolerancyjni to by nie szukała chłopa-polaka żeby się ustatkować tylko wzięła tego tolerancyjnego na dupodawanie Niemca xD
@silencieuse wystarczy ze do Polki ciapak powie habibi a ta już rozchyla nogi. Te memy na wykopie to w większości prawda. Nie pisze ze każda taka jest na emigracji ale większość. Ja na szczęście już się nie obracam w takim towarzystwie i mam lekko na głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@M83_ Wzięła cię za Polaczka z lasu który nie dorósł do oświeconej mentalności z Niemiec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@M83_ Ale ja chcial ktos z zagranicy. A nie jakis ha tfu p0laczek. Czy jakos tak. I dobrze ze tak mowia. Od razu widac ze maja logike z-----a jak one same.
@erni13 na pewno będą do niego głośno mówić.
@erni13: p0lce wystarczy, że się powie I love you biutiful i kisiel w majtach