@Mokkorichan: wielokrotnie to powtarzałem i powtórzę raz jeszcze – publika Lepszego Neoliberała, ta nieironiczna – to są bez wyjątku kompletne matoły w sensie zarówno czysto intelektualnym jak i braków w wiedzy. Taki tekst mógł zostać napisany tylko przez półgłówka z mentalnością sekciarze ;] No bo jak inaczej nazwać tę zbieraninę pół-ludzi, która z taką łatwością daje się robić w bambuko przez niepełnosprawnego intelektualnie magazyniera antropologii? No k---a, kim trzeba być?
@Zayatzz: Aż ciężko mi jest to zrozumieć, jak bardzo widownia tego Krzysia się zdewaluowała. Pomyśleć, że jak odchodziłem z grupy to były osoby które potrafiły cisnąć z niego, że jest hipokrytą - gdy na grupce na fejsbuczku chyba ja zacząłem temat o tym, że Biedroń to szur z jego podejściem do energetyki. Mieliśmy przewagę jakieś 8-10/2 (lepszy i jego akolitka której imienia nie pamiętam)., No i wtedy było już widać,
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
źródło: Przechwytywanie
Pobierzźródło: 0da3783e033fb3d49ac1b38ecc5e4e27b0eacfed07ee40af608dc1958d796f50
Pobierz