Aktywne Wpisy
darkmen2905 +38
Koniec, pękłem, poddaję się...
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.

Jak taki kołchoźnik 5k(mechanik) jak ja ma kupić sobie mieszkanie? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#nieruchomosci #kolchoz #pracbaza
#nieruchomosci #kolchoz #pracbaza
źródło: 1000004057
Pobierz

Funkcjonariuszka TVN zadaje pytania Profesorowi Tuskowi jak się czuje i czy się wyspał, a następnie po odpowiedzi dostaje orgazmu
Już niedługo dołączają funkcjonariusze TVP Piotr Kraśko i Tomasz Lis którzy dopytują czy Donald zrobił już dzisiaj zdrowa kupkę i co ma zamiar zjeść na kolacje
#tvpis #sejm #polityka
źródło: IMG_4934
Pobierzźródło: temp_file3649770466970315230
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: IMG_4942
Pobierz@msr99:
źródło: il_fullxfull.3539442959_2akt
Pobierz@msr99: Często zdarza Ci się myśleć o fiutach dziennikarzy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale tez zauwaz, ze z Tuskiem może normalnie pogadac :)
Przez 8 lat PiS traktował TVN i innych jak obecna władza ludzi z TVP teraz.