Aktywne Wpisy

paluszki_rybne +632

Zopyross +216
Wczoraj przy obiedzie u rodziny ciotka opowiadała, jak to córka jej koleżanki WYGRAŁA casting na wynajem mieszkania. 10 chętnych, centrum Olsztyna, 2.5k za 50 metrów, ładnie urządzone itp. Bo ona nie paląca, umowa o pracę i że zrobiła "dobre wrażenie" na landlordzie.
A ja tylko jadłem zupę (całkiem smaczną bo krem pomidorowy) i mruczałem pod nosem z niedowierzaniem, jakie upodlenie i wstyd tak się płaszczyć za możliwość przespania się w cudzej sypialni.
A ja tylko jadłem zupę (całkiem smaczną bo krem pomidorowy) i mruczałem pod nosem z niedowierzaniem, jakie upodlenie i wstyd tak się płaszczyć za możliwość przespania się w cudzej sypialni.

źródło: NG0fzrPQov4TiIbM7SRoUdDy09KlLiYU
Pobierzsernik z rodzynkami - dla klas wyższych
sernik bez rodzynek - dla klas niższych
I wszyscy zadowoleni. Zakończmy w końcu te wojnę.
@WenerowaAngela: ja wyjadam rodzynki a ciasto wyrzucam
@WenerowaAngela: potwierdzam. Jestem starym dziadem i lubię jedno i drugie.
@dotankowany_noca: No nie, jak jeszcze te rodzynki są moczone wcześniej w rumie, to już dziadzieję w oczach XD
Zespół mocno zróżnicowany narodowościowo, od Niemców, po Hiszpanów, Francuzów, Angoli, na gościu z Kosowa kończąc i właśnie śliwki w czekoladzie cieszyły się największym uznaniem, miska opustoszała bardzo
źródło: temp_file.png4204244205130398469
Pobierz@WenerowaAngela: To zależy od czekolady i od wilgotności śliwki. Ja jem oddzielnie najpierw kostkę minimum 70% gorzkiej czekolady, smoktam i na finiszu zagryzam suszoną śliwką, taką soczystą.