@WenerowaAngela: chyba ty, stare dziady/baby to właśnie wybrzydzają TO BE A TO TEZ BE jakby to moj ojciec powiedział: "poszedłbys do wojska to byś wszystko jadł"
OBA SERNIKI SA ZAJEBISTE MALKONTENCI, WSZYSTKO WAM NIE PASUJE, ZA ROBOTE SIE WEŹCIE, MATKO BOSKO, ZAWSZE ŹLE
@WenerowaAngela Już dałem plusa, ale musiałem go cofnąć za szkalowanie śliwek w czekoladzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Byłem ostatnio w Rajchu służbowo, a że lot miałem 6 grudnia to nabrałem polskich słodyczy: krówki, michałki, ptasie mleczko i śliwki w czekoladzie.
Zespół mocno zróżnicowany narodowościowo, od Niemców, po Hiszpanów, Francuzów, Angoli, na gościu z Kosowa kończąc i właśnie śliwki w czekoladzie cieszyły się największym uznaniem, miska opustoszała bardzo
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
jakby to moj ojciec powiedział: "poszedłbys do wojska to byś wszystko jadł"
OBA SERNIKI SA ZAJEBISTE MALKONTENCI, WSZYSTKO WAM NIE PASUJE, ZA ROBOTE SIE WEŹCIE, MATKO BOSKO, ZAWSZE ŹLE
@dotankowany_noca: No nie, jak jeszcze te rodzynki są moczone wcześniej w rumie, to już dziadzieję w oczach XD
@PodniebnyMurzyn: Tak jak mój Tata, który nie je prawie niczego kwaśnego na ciepło (ogórkowa, żurek, różne sosy, ect), pomidorów i masę innych rzeczy?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
ok, boomer
sernik z rodzynkami - dla klas wyższych
sernik bez rodzynek - dla klas niższych
I wszyscy zadowoleni. Zakończmy w końcu te wojnę.
@WenerowaAngela: ja wyjadam rodzynki a ciasto wyrzucam
Zespół mocno zróżnicowany narodowościowo, od Niemców, po Hiszpanów, Francuzów, Angoli, na gościu z Kosowa kończąc i właśnie śliwki w czekoladzie cieszyły się największym uznaniem, miska opustoszała bardzo