Aktywne Wpisy
pawel-wrobel +30
Takie wytyczne urlopowe dostała moja różowa w robocie ( ͡º ͜ʖ͡º) #pracbaza #januszex #januszebiznesu
Linnior88 +5
Zgadniecie jakiej narodowości jest ta dziewczyna przez same rysy twarzy ? Ja zgadlam
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Od 3 miesięcy zero spokoju, niemal codziennie łażenie za mna i niszczenie mi gry. Deweloperzy nie pomogą bo chcą filmiki ode mnie a cheaterzy mają programy na których mogą z Toba robić wszystko będąc niewidocznym, mogą robić zło i zwalać na innych.
Gnój mnie nawet wydoxował i znalazł na wykopie. Od razu pretensja że nie ma cuchnącej rybki z jego kraju na moim tagu.
Mam jakiś magnez na wariatów (╯︵╰,)
#gtaonline #gry #rdr2
@Hemingwayy: O zajebista rada. Deweloper Rockstara mi dał identyczną xD
Zaproponował The Elder Scrolls Online ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bez kitu, gram dopiero 3 miesiące, wciągnęłam się i mam się poddać bo ktoś postanowił że będę jego ofiarą do gnębienia?
Prędzej o nim napiszę na wszystkich diskordach świata żeby go je... dzień i noc. Nie tylko ten gnój ma moddy.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeśli ktoś alarmuje że jeden się notorycznie znęca nad drugi człowiekiem to akurat tą jedną osobę ich nie zbawi sprawdzić i zbanować.
Musiałby zakupić od nowa grę i moddy, a tanich nie ma.
Od 2 tygodni jest za to akcja polowania na uczciwych graczy którzy biorą skrzynki z goldem od cheterów, często nieświadomie.
@Hemingwayy: Mam zdjęcia, można wejść na moją sesję i sprawdzić co się dzieje.
Niestety te programy oszustów bywają doskonałe i inteligentne, fizycznie postaci nie musi być obok żeby cos robiła, miała uprawnienia dewelopera.
Za to bardzo prosto sprawdzić kto ma programy do oszukiwania, sami się nawet oznaczają robiąc nowe nazwy
@arinkao: no i dobrze, tam relatywnie normalni ludzie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@PodniebnyMurzyn: No właśnie przez dewelopera który mi "pomaga" robiąc nic, chyba nie mogę.
@qdry Do tego też potrzebuje program.