Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nic mnie tak nie dobija jak fakt,że będąc przeciętnym facetem moje szanse na portalach randkowych są praktycznie żadne.
Nie mam wielkich wymogow- nawet próbuje ze starszymi (ja mam 32) np. 35-36 lat bo gdzieś czytałem, że następuje zderzenie ze ściana...
Nic bardziej mylnego, nawet kobieta w wieku 36 lat ma setki adoratorow I może sobie dowolnie zmieniać preferencje, może sobie zmieniać facetow jak rękawiczki...
Faceci który nie są w absolutnym top nie mają żadnych kart bo "na ich miejsce już jest długa kolejka" -kazda rozmowa to pole minowe, jeden zły ruch i czeka nas ghosting, a nawet bez tego prawdopodobieństwo ghostingu jest ogromne
Żaden Rynek nie może być zdrowy jeżeli popyt kilkunastokrotnie przekracza podaż, a samotność prędzej czy później prowadzi do coraz większej desperacji- to jest katastrofa społeczna
#przegryw #tinder #blackpill #przegrywpo30tce #redpill #samotnosc #hipergamia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: bo uwierzyłeś kłamstwom pua i redpill. Kobiety i ściana xD sciana? Jaka ściana? Kobiety praktycznie aż do 50" mogą bawić się życiem. Nigdy facet nie będzie miał tyle chętnych kobiet co przeciętna kobieta mężczyzn. Sytuacja jest tragiczna a drogi wyjścia nie ma. Na całej planecie jest mocny niedobór młodych kobiet. 20% mężczyzn może ruszać 80% kobiet xD
  • Odpowiedz
ciana to dla kobiety bardziej 52 - 53

@przegryw162cm: Dokładnie tak, bo dla młodszych już za stara a facetów w podobnym wieku i do tego wolnych jet mało. Chociaż co bardziej zadbana ma szanse na młodszego, ale to już nie to samo co wczesniej, że każda ma atencje bez względu na wygląd. (pomijając choroby genetyczne itp chociaż i takie łapią desperatów)
  • Odpowiedz
Nic bardziej mylnego, nawet kobieta w wieku 36 lat ma setki adoratorow I może sobie dowolnie zmieniać preferencje, może sobie zmieniać facetow jak rękawiczki...

@mirko_anonim: ściana to zbiorowe urojenia redpillianów. Kobieta 36 lat jak ma czystą kartę, nie ma jakiejś potężnej nadwagi czy potężnych wad w wyglądzie to w dobrze zarabiających normikach przebiera jak menel w śmieciach.
  • Odpowiedz