#android #ios #apple #smartfony Który smartfon wybrać jeśli zależy mi na zdjęciach i bezproblemowej długiej pracy Pixel 7 pro S23+ Iphone 14+
Czy może coś innego? Nie śledzę rynku od dawna. Różne testy wskazują różnych wygranych ale te 3 chyba najsolidniejsze. Jeśli chodzi o ios to wszystkie aplikacje jakie używam są na tym systemie. Nie gram na tel, zależy mi na foto, płynności, długim wsparciu, jakości.
@bocznica: wszystkie te telefony powinny wystarczyć bezproblemowo na kilka lat, a kwestia zdjęć jest dosyć subiektywna, bo wszystkie trzy to topowe modele. Najlepiej sobie popatrz w tym linku od mkbhd i zobacz, które najbardziej ci siedzą wizualnie. Albo popatrz na jakiekolwiek inne testy tych telefonów i porównaj zdjęcia (tylko nie patrz na te od producenta, bo one są retuszowane przez doświadczonych grafików)
@appmstt @Naxujmnietenkaktus nie chciałem przekroczyć 4k pln. Wszystkie wymienione kupie do 4k. No ale jak bardzo warto to dorzucę. Ale ja nie jestem pro hardkor user.
Który smartfon wybrać jeśli zależy mi na zdjęciach i bezproblemowej długiej pracy
Pixel 7 pro
S23+
Iphone 14+
Czy może coś innego? Nie śledzę rynku od dawna. Różne testy wskazują różnych wygranych ale te 3 chyba najsolidniejsze. Jeśli chodzi o ios to wszystkie aplikacje jakie używam są na tym systemie. Nie gram na tel, zależy mi na foto, płynności, długim wsparciu, jakości.
Tu możesz porównać zdjęcia i wybrać telefon w ślepym teście