Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +19
#programowanie #programista15k #programista25k #it #pracait #pracbaza #korposwiat #ppbit #kryzysit #scrum #scrummaster
Gość był jednym z najlepszych tech leadów w google czyli najlepszej korpoRACJI IT, która jest najbardziej prestiżowa, najbardziej zaawansowana technicznie, najbardziej płaci i najwięcej kucy chce tam pracować.
Myśle że warto gościa posłuchać bo gada z sensem, poza tym pracował w google jako tech lead i jest azjatą 150 IQ wiec sie zna.
TLDR: koniec eldorado, AI zastąpi CRUDiarzy, wiecej zarabiają
Gość był jednym z najlepszych tech leadów w google czyli najlepszej korpoRACJI IT, która jest najbardziej prestiżowa, najbardziej zaawansowana technicznie, najbardziej płaci i najwięcej kucy chce tam pracować.
Myśle że warto gościa posłuchać bo gada z sensem, poza tym pracował w google jako tech lead i jest azjatą 150 IQ wiec sie zna.
TLDR: koniec eldorado, AI zastąpi CRUDiarzy, wiecej zarabiają
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
- laski mają male cycki, rozstępy i cellulit
- anka ma nieogolonego bobra
- blondyna nawet do seksu ma tapete na ryju
- BMI brunetki jest lekko powyzej 25-ciu, widać to po sadełku na brzuszku
- kaska ma odrosty i nieumalowane paznokcie
Wyniki mojej wczorajszej ankiety pokazują jaka jest skala problemów z erekcją wsród wspolczesnych mezczyzn i jak bardzo daliśmy się otumanić kobietom pozwalajac im na obecność erotycznych zabawek bedacych substytutem męskiego prącia. Wcale mnie to nie dziwi, to wiecznie niewyżyte kobiety wpedzają nas w kompleksy wymagajac gotowosci 24h, 7 dni w tygodniu. To tak nie działa, facet aby osiągnąć wzwód musi posiadać w nasieniowodach odpowiednią ilosc ejakulatu i czuć wewnetrzną chuć, nie wystarczy tylko polożyć sie na wznak i rozlozyc nogi. #skwierzyna #seks #blackpill #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #pieklokobiet #pieklomezczyzn
Nie dajcie sobie wmawiać, że kobieta po ciąży musi być gruba - nie musi.
Nie miałeś kontaktu z kobietami po wielu ciążach, prawda?
Moja wkrótce żona nawet mówi, że musi zacząć ćwiczyć, bo jeśli przytyje to ją zostawię.
Ale widać że sie stara być jak najładniejsza. Nawet chyba cycki ma zrobione.
ps2 Po obejrzeniu filmów zastanawiałem sie czym to było robione że taka słaba jakość.