Wpis z mikrobloga

Afera skwierzynska to idealny przyklad bodyshamingu z jakim na codzien musza mierzyc sie mezczyzni i podwojnych standardow obowiazujacych kobiety i mezczyzn. Wszyscy widzą tylko sflaczalego baklażana i smieją się z problamów ze wzwodem. Dlaczego nikt nie zauważa że?
- laski mają male cycki, rozstępy i cellulit
- anka ma nieogolonego bobra
- blondyna nawet do seksu ma tapete na ryju
- BMI brunetki jest lekko powyzej 25-ciu, widać to po sadełku na brzuszku
- kaska ma odrosty i nieumalowane paznokcie

Wyniki mojej wczorajszej ankiety pokazują jaka jest skala problemów z erekcją wsród wspolczesnych mezczyzn i jak bardzo daliśmy się otumanić kobietom pozwalajac im na obecność erotycznych zabawek bedacych substytutem męskiego prącia. Wcale mnie to nie dziwi, to wiecznie niewyżyte kobiety wpedzają nas w kompleksy wymagajac gotowosci 24h, 7 dni w tygodniu. To tak nie działa, facet aby osiągnąć wzwód musi posiadać w nasieniowodach odpowiednią ilosc ejakulatu i czuć wewnetrzną chuć, nie wystarczy tylko polożyć sie na wznak i rozlozyc nogi. #skwierzyna #seks #blackpill #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #pieklokobiet #pieklomezczyzn
daeun - Afera skwierzynska to idealny przyklad bodyshamingu z jakim na codzien musza ...

źródło: temp_file1060744780082932838

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
@dawid277: @EvilRogue: daliście sobie wmówić, że po ciąży kobieta nie może o siebie zadbać. Jak ma sadło to jest po prostu leniwa lub lubi ten styl bycia. Kiedyś spotykałem się z MILFetką, która potrafiła się ogarnąć. Jednak sporo tutaj sprawy złej, wtłaczanej w nas ostatnimi laty diety biedronkowej z wysokoprzetworzoną żywnością :(
Nie dajcie sobie wmawiać, że kobieta po ciąży musi być gruba - nie musi.
  • Odpowiedz
@daeun: a to fakt. Jak mi kiedyś nie stanął przy lasce ze zbyt małymi cyckami to pół wioski o tym gadało. W opinii społecznej panuje dziwne przekonanie, że facet to zawsze ma stać na baczność, a kobieta może tylko leżeć. Cieszę się mieć to szczęście, że obracam się w gronie obiet, które dają coś od siebie.
Moja wkrótce żona nawet mówi, że musi zacząć ćwiczyć, bo jeśli przytyje to ją zostawię.
  • Odpowiedz
Chyba pierwszy komentarz tej akcji jaki przeczytałem to że obie babki są 9/10 i się lekko zdziwiłem bo nawet po zdjęciach widać ze brunetka nie jest 9/10. Od tej blondynki tez wolałbym jakąś ładną szarą myszkę.
Ale widać że sie stara być jak najładniejsza. Nawet chyba cycki ma zrobione.
ps2 Po obejrzeniu filmów zastanawiałem sie czym to było robione że taka słaba jakość.
  • Odpowiedz