Aktywne Wpisy
PrawaRenka +394
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +78
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
Jak ktoś poświęca 10-12h dziennie na pracę tracąc na nią 80-90% sił to nie różni się zbytnio od zwierzaka w zagrodzie – mam nadzieję, że to się niedługo zmieni.
Gdyby zlikwidować zasiłki i wysłać nierobów do roboty, to etat spokojnie mógłby wynosić 6h dziennie – a w wielu zawodach efektywność wiele by nie spadła.
No ale takie rzeczy nie dla gojów – goj ma pracować ponad siły i nic z tego nie mieć, najlepiej jak nie ma też dzieci, a jak zrobi się za mało gojów to się nasprowadza więcej z krajów III świata które istnieją chyba tylko po to, aby robić wałki na pomocy humanitarnej.
Miłego weekendu – co prawda nic w te 2 dni nie zrobicie ani za bardzo nie odpoczniecie, ale potem czeka was 5 dni ASAPów i innych FAKApów
#pracbaza #januszex #korposwiat #przegryw #humorobrazkowy #heheszki #zydzi #4konserwy
Niestety, jestem zwykłym robolem, i nim zostanę do końca swoich dni.
Niezłe urojenia, przez 6h nic się da osiągnąć
@Gav1nsky:
Tak tak, więc powinno się robić minimum 12h najlepiej 6 dni w tygodniu mentalny niewolniku.
Btw dużo osób na ho robi po 4-5h dziennie i z wszystkim się wyrabia.
@PakaBaka: to podobne p---------e jak zerowy pit dla młodych, gdzie mniej janusz płaci, bo i tak się zyskuje xD
@PakaBaka: w jaki sposób? bo ja jakoś widzę że to się w Polsce pogłębia.