Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +164
Trias +508
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Kupiłem, i wypróbowałem krem "Bielenda Vanity Hair Removal Cream Aloe", i instrukcja mówi by zostawiać na depilowanym miejscu normalnie na 5, i nie dłużej niż na 10 minut, ale ja mimo tego że zastosowałem go 3, lub nawet 4 razy, w krótkich odstępach czasu, i za każdym razem na trochę ponad 10 minut, to na włosach z brody widziałem tylko niewielkie efekty poza tym że je wybieliło, i ostatecznie po tym jak straciłem cierpliwość po prostu się ogoliłem maszynką na żyletki. (╥﹏╥)
#depilacja #golenie #niebieskiepaski #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #kosmetyki #higiena
Dlaczego chcesz robić to kremem?
Spalisz sobie skórę na twarzy.
Kup sobie AKU na święta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CandyToy: Pomyślałem że tak będzie najsprawniej, i pozwoli mi się to ogolić bez pozostawienia żadnych wystających włosów, bo w końcu pozwala to wyrwać włosy od podstaw, poniżej skóry, oraz w odróżnieniu od robienia tego plastrami byłoby to bezbolesne.
@CandyToy: Czym jest "AKU"?
@CandyToy: Kupiłem sobie maszynkę na żyletki by golić brodę możliwie na zero, więc kupowanie maszynki akumulatorowej byłoby dla mnie mijaniem się z celem.