Aktywne Wpisy
factoryoffaith_ +504
Ponad 4 lata starań, rezygnacja z pracy (praca z dziećmi tylko przypominała mi o moim pragnieniu), żeby się nie stresować i oddać ogarnianiu swojego organizmu. Godziny dziennie poświęcone latami na czytanie badań naukowych o moich i partnera problemach. Układanie diety, stylu życia, terapia. Tysiące złotych na badania, pewnie dziesiątki tysięcy na lekarzy, tony supli, leki które wpływają codziennie na moje samopoczucie. Układanie życia pod wizyty lekarskie + loty (tylko niewielką część czasu
michorn +85
https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/swiat/2238548,1,zelenski-do-ukrainy-wraca-z-niczym-ameryka-daje-swiatu-kompromitujacy-przyklad.read?src=mt
#usa #ukraina #wojna #polityka
nie wiem z czego się cieszycie, że my tez będziemy mieli gorzej?
@Lukardio: Tak to przecież ruskie z rosji, a nie żadni Polacy xd
Biden może użyć ruskiej kasy w razie porażki negocjacji. Pytanie czy sie odważy. UE właśnie dziś ogłosiła przekazanie odsetek od ruskiej kasy na ukraine - jeat to bodajże 15 mld euro. Sporo. Acz Węgry pewnie będą blokować jakiś czas.
Nie ma paniki japonia ogłosiła wsparcie kwotą 2.5 mls dolarów, kasa płynie z poprzednich transz więc jeszcze na pół
@Lukardio: Wschodnia flanka NATO zaczyna się w Polsce. Czego wy się boicie? Rusków? Jak zajdzie potrzeba to ich sam pogonie, nie przejmuj się tak, nie będziesz musiał nigdzie uciekać. Obronię i ciebie przy okazji.
Czego ja mam się bać? Ruskich? No chyba oszaleli. To pokolenie libków jest jakieś takie tchórzliwe, straszą ludzi a nie zdają sobie sprawy, że nie wszyscy są jak oni i nie boją się byle czego.
@drivent: I emotka radosci mu sie sama dodała?